Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤO ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ : Απλώνουμε τη σφολιάτα στη λαμαρίνα του φούρνου. Τρυπάμε όλη την επιφάνεια με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ: Λιώνουμε τα 80 γραμμάρια βούτυρο σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο και τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος και τη σουμάδα και τοποθετούμε στη φωτιά. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουερ και τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 500 γραμ σφολιάτα 700 γραμ γάλα πλήρες 300 γραμ κρέμα γάλακτος 160 γραμ ζάχαρη κρυσταλλική 80 γραμ κορν φλάουρ 2 αυγά 6 κρόκοι αυγών 2 βανίλιες Αχνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 500 γραμ σφολιάτα 700 γραμ γάλα πλήρες 300 γραμ κρέμα γάλακτος 160 γραμ ζάχαρη κρυσταλλική 80 γραμ κορν φλάουρ 2 αυγά 6 κρόκοι αυγών 2 βανίλιες Αχνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά - 1 πακέτο σφολιάτα - 700 γρ. φρέσκο γάλα - 300γρ. κρέμα γάλακτος - 160 γρ. ζάχαρη - 2 αυγά - 6 κρόκοι αυγών - 80 γρ. κορν φλάουρ - 200 γρ. κουβερτούρα[...]
Πηγή: lovecook.grΣε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε καλά το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε τους κρόκους και τα αβγά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr