Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
the recipe in english υλικά 3 τορτίγιες 200γρ καπνιστό σολωμό 200γρ τυρί φιλαδέλφεια πιπέρι ένα μικρό βαζάκι αυγά σολωμού,μπρικ (δε θα το χρησιμοποιήσετε όλο)[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤου Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου σήμερα. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και σε όλη την Πάτρα. Τον Άγιο Αντρέα στην Κρήτη τον λέμε Τρυποτηγανά! Δεν ξέρω αν[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr29/01/14 Φτάνοντας στα τέλη και αυτού του μήνα έχω πάλι αυτή τη διάθεση που με είχε πιάσει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και ήθελα να ξαναφύγω. Κάπως έτσι[...]
Πηγή: zannetcooks.com22/3/14 Tacos με σολομό και ταραμοσαλάτα. Τα μεξικάνικα tacos σε μια ακόμη ελληνική εκδοχή γιατί στο ZannetCooks μας αρέσει το «πάντρεμα» των γεύσεων από[...]
Πηγή: zannetcooks.comΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜπαρμπούνια ή γόπες ή φρίσσες ή σαβρίδια ή ό,τι ψάρι διαθέτουμε τέλος πάντων... Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη τοπική ελληνική κουζίνα που να χρησιμοποιεί τόσο πολύ[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΞέρετε ότι μόλις φτιάξω κάτι για μένα και μου αρέσει, ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας την συνταγή. Εγώ την φτιάχνω συχνά γιατί μας άρεσε πολύ, ελάτε πάμε[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.gr1,5 κιλό ψάρι σκορπιό ή άλλο νόστιμο πετρόψαρο 400 γρ. κίτρινη κολοκύθα ½ φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά για το ψάρι 800 γρ. ψάρι γλώσσα φιλέτο 100 γρ. ντομάτα λιαστή 50 γρ. σέλερυ 10 γρ. αλάτι 3 γρ. πιπέρι άσπρο 30 γρ. χυμός λεμονιού 50 γρ. ελαιόλαδο Υλικά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook8 πλοκάμια χταποδιού ψημένα στη σχάρα με λίγο λάδι λίγο ξίδι μπαλσάμικο ½ κιλό τριμμένη κολοκύθα 3 κρεμμύδια τριμμένα λάδι αλάτι & πιπέρι ζάχαρη λιαστές[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο ψάρι είναι ΘΡΕΠΤΙΚΟ, πάει και τέλειωσε! Και όταν προσπαθώ να πείσω μια ψυχή, να το δοκιμάσει...και δεν τα καταφέρνω...ε, τότε πεισμώνω πάρα... μα πάρα...[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr24/3/14 Σούπα παστού μπακαλιάρου στο slow cooker, γιατί ακόμα το καινούργιο μου παιχνίδι δεν το έχω ευχαριστηθεί όσο θα ήθελα, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜπαρμπούνια στο Λεμόνι ...να φας μπαρμπούνι να καταλάβεις γιατί πρέπει να ζήσεις ως τα 90 σου Στον κάργα εκνευρισμένο από ψυχανώμαλες συνταγές[...]
Πηγή: greekcook.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ για 6 άτομα Υλικά 350 γρ. ρύζι Αρμπόριο 1 κιλό καραβίδες μεγάλες 300 γρ. σάρκα κολοκύθας κίτρινης ή πράσινα κολοκυθάκια 3 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: greekouzina.gr