Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
200 γρ. κατίκι Δομοκού 20 ml. ελαιόλαδο ½ σκελίδα σκόρδο αλάτι, πιπέρι μαϊντανό, άνηθο, βασιλικό, δυόσμο ψιλοκομμένα 50 γρ. πάστα ελιάς 4 μπρουσκέτες ή παξιμάδια ντάκος ή φέτες ψωμιού Ανακατεύουμε το κατίκι με όλα τα υλικά μαζί εκτός από την πάστα ελιάς. Αλείφουμε τις μπρουσκέτες με [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο ucook.gr/cook











