Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Καλώς σας ξαναβρίσκουμε φίλοι μας!! Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη! Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα τις μέρες του Πάσχα! Εγώ βρίσκομαι ακόμα στο χωριατοσπιτάκι μου,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλημέρα σας! Καλή σας εβδομάδα!!! Πάει κι ο Αύγουστος ή ...σχεδόν!!!Ελπίζω να περάσατε καλά και όσοι επιστρέψατε στη βάση σας (όπως εγώ) να είστε φουλ από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Πορτοκάλια 6 τεμ χυμός περίπου 2 1/2 φλυτζάνια Ζάχαρη 1/2 φλυτζάνι Grand Marnier 2 κουταλιές σούπας Ζελατίνη σκόνη 2 κουταλιές σούπας γεμάτες Νερό λίγο[...]
Πηγή: chefoulis.grΑναρτήθηκε στις 09/08/2017 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Ζελέ ροδάκινο με γιαούρτι και σαβαγιάρ Μια συνταγή για ένα ελαφρύ γλυκό ιδανικό για όλες τις ώρες και[...]
Πηγή: sintayes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΕΛΕ ΦΡΟΥΤΩΝ Μαλακώνουμε το φύλλο ζελατίνης σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 50 γρ. από τα πολτοποιημένα λίτσι. Πριν πάρει βράση αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλημέρα σας! Καλή σας εβδομάδα!!! Πάει κι ο Αύγουστος ή ...σχεδόν!!!Ελπίζω να περάσατε καλά και όσοι επιστρέψατε στη βάση σας (όπως εγώ) να είστε φουλ από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για 1 μεγάλη φόρμα 1 φακελάκι ζελέ ανανά 1 φακελάκι ζελέ φράουλα 150 γραμ γιαούρτι σουρωτό 2 φλιτζ τσαγιού ψιλοκομμένα φρούτα (διάφορα) Για τη σάλτσα 7[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤη μέρα που πήρα στα χέρια μου το μούστο, μου ήρθαν μερικές ιδέες για να αξιοποιήσω ένα μέρος του. Μία από αυτές, ήταν να φτιάξω ζελέ.Αν η πρώτη σας σκέψη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι ένα παραδοσιακό γλυκάκι της σιτσιλιάνικης κουζίνας, με αμιγώς μεσογειακή γεύση. Φτιάχνεται όπως και το ζελέ καρπουζιού , που μου θυμίζει τη μουσταλευριά[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια πολύ ωραία μαρμελάδα για δωράκια και όχι μόνο Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 750 ml Κρασί άσπρο ( εγώ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr