Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Αυτό το γλυκάκι το έφτιαξα πρώτη φορά για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και τρελάθηκαν όλοι. Τώρα που το πήρα το κολλάι, θα το φτιάξω σε διάφορες εκδοχές,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr5 ασπράδια 150 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γραμμ. άχνη ζάχαρη [Για το σερβίρισμα] 1 φάκελο έτοιμη σαντιγί 1 φλ. τσαγιού καθαρισμένο ρόδι Για το παστέλι[...]
Πηγή: argiro.gr Για να φτιάξω απλή κρέμα λεμονιού ξεκίνησα, μετά σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω σε cheese cake, μετά το ξανασκέφτηκα και λέω τι θα κάνω τόσα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr5 ασπράδια 150 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γραμμ. ζάχαρη άχνη Για το σερβίρισμα 650 γραμμ. σαντιγί σφιχτή 1 φλ. τσαγιού καθαρισμένο ρόδι Για το παστέλι[...]
Πηγή: argiro.gr5 μεγάλα (150-160 γραμμ.) ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου 150-160 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 150-160 γραμμ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη 1/2 κ.γλ. ξίδι λευκό 1/2[...]
Πηγή: argiro.grΓια την βάση μαρέγκα : 100 γραμμάρια ασπράδι αυγού 200 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού Για την κρέμα : 200 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 3 ασπράδια αβγού, 175γρ. ζάχαρη άχνη, 1 κουταλάκι κορν φλάουερ, 1 κουταλάκι αλάτι, 300ml φρέσκια κρέµα ζαχαροπλαστικής, 100γρ. φρέσκιες φράουλες. Για τη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΘυμάστε την τάρτα σοκολάτας και τα μάφιν και τα μπράουνις με τη σοκολάτα; Για να τα φτιάξω τζείνα ούλλα (γιατί έφτιαξα τα ούλλα την ίδια μέρα, σας πληροφορώ!)[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΥλικά (για 12 άτομα): -500γρ. γλυκιά σαντιγί -40 μικρά μαρεγκάκια -500γρ. φράουλες -4 κουτ. γλυκού ξύδι μπαλσάμικο -½ κουτ. γλυκού ροζ πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ για τη μαρέγκα: 150 γρ. ασπράδια αυγών 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. άχνη ζάχαρη ΥΛΙΚΑ για το γλυκό: 1 κιλό πορτοκάλια καθαρισμένα μισό κιλό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη μαρέγκα 100γρ. ζάχαρη 100γρ. ζάχαρη άχνη 3 ασπράδια 20γρ. κακάο 1κ.γ ξύδι Για την κρέμα 1 συσκευασία MORFAT creamy 2κ.σ ζάχαρη άχνη 5κ.σ σιρόπι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΈνα υπέροχο αέρινο γλυκό. Από πού πήρε όμως αυτή την ονομασία; To 1926, η πρίμα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, ίσως η διασημότερη μπαλαρίνα του 20 ου αιώνα, κάνει[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΥλικά 50 γραμμ. ασπράδι αυγού 100 γραμμ. ζάχαρη ξύσμα λεμονιού 1 πρέζα αλάτι σαντιγύ (μπορείτε να την προμηθευτείτε από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας)[...]
Πηγή: mamapeinao.grΠΑΒΛΟΒΑ Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μαζί με την κοινή ζάχαρη σε μαρέγκα σε μεσαία ταχύτητα. Δηλαδή αν το μίξερ έχει 10 ταχύτητες, εμείς επιλέγουμε την 5η.[...]
Η Δέσποινα λατρεύει τη ζαχαροπλαστική. Έτσι όταν έχει χρόνο - κατά κανόνα Κυριακές - δοκιμάζει τις ικανότητές της. Αυτή τη φορά σειρά είχε η ντελικάτη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html