Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Υγιεινή συνταγή καθώς τα ρεβύθια περιέχουν φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C. Υλικά για 4 άτομα 500 γραμμάρια ρεβύθια 1[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΚαι τώρα λίγη χημεία τροφίμων! Τα ρεβύθια είναι ένα όσπριο με μεγάλη διατροφική αξία. Είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών φυτικής προέλευσης, ενώ αν συνδυαστούν με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα τρώμε σούπα..σαλάτα...σαν ξηρούς καρπούς και ο κατάλογος δεν έχει σταματημό, όχι μόνο γιατί είναι από τα θρεπτικότερα όσπρια, αλλά και γιατί είναι[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.grΤα ρεβίθια είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία, καθώς είναι άριστη πηγή πρωτεΐνης, φυτικών ινών, ασβεστίου, σιδήρου και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα Ρεβίθια και η ιστορία τους Η καλλιέργεια του ρεβιθιού ήταν γνωστή από αρχαιοτάτους χρόνους στις περιοχές γύρω από τη Μεσόγειο. Το κέντρο καταγωγής βρίσκεται[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτή τη συνταγή την "τσίμπησα" κάποτε από ένα μικροσκοπικό βιβλιαράκι συνταγών της Καραϊβικής αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι πια τίτλο ή εκδόσεις. Τα κόκκινα[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΣτις χώρες της βόρειας Αφρικής πολύ συχνά “μπερδεύουν” αλμυρές και γλυκές γεύσεις, παίζοντας με τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούν στις συνταγές τους.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ρεβίθια και τα όσπρια γενικά δεν αρέσουν και πολύ στους περισσότερους από εμάς και κυρίως σε άτομα νεαρής ηλικίας. Φέρνουν δυσφορία και ειδικά το καλοκαίρι[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΤα Ρεβίθια και η ιστορία τους Η καλλιέργεια του ρεβιθιού ήταν γνωστή από αρχαιοτάτους χρόνους στις περιοχές γύρω από τη Μεσόγειο. Το κέντρο καταγωγής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα όσπρια είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς που μας προσφέρει η Μητέρα Γη. Σε κάθε χώρα, σε κάθε ήπειρο υπάρχουν διαφορετικές ποικιλίες οσπρίων, όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜιαμμ! Ένας έξυπνος τρόπος να ταΐσετε φακή στα μικρά σας που τη σιχαίνονται αλλά και να πάρετε πολύ σίδηρο και ασβέστιο! Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. φακές (τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grTα ρεβίθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C. Καταναλώνονται βραστά ή μαγειρευτά ως όσπρια,[...]
Πηγή: greekmasa.grΓιάννης Λουκάκος , Σεφ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ιδρώνουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει καλά. Αλατίζουμε,[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΑυτό που με ώθησε να τις αγοράσω ήταν το χρώμα τους!!! Όμως η γεύση τους με αποζημίωσε!! Η νοστιμιά τους σίγουρη με τόσα λαχανικά και μπαχαρικά!! Ελάτε μαζί[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΤα φασόλια είναι πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, πηγή βιταμινών όπως φώσφορο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο. Περιέχουν σύνθετους[...]
Πηγή: ioannasblog.comΚουνουπίδι/ Κυριακάτικο Τραπέζι/ Λευκά Φασόλια/ Νηστίσιμα/ Παρμεζάνα/ Πράσο/ Σούπες Μια διαφορετική φασολάδα έχω να σας προτείνω σήμερα. Λεμονάτη, βελουτέ και[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΝομίζω ότι έχετε καταλάβει ότι μου αρέσουν πολύ τα όσπρια. Εκτός του ότι τα θεωρώ πεντανόστιμα, τα προτιμώ χάρη στην θρεπτική τους αξία και φροντίζω να τρώμε[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr