Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
30 σαλιγκάρια του βουνού, μαζεμένα και ταϊσμένα με τραχανά ή σιμιγδάλι. Τα ταΐζουμε 3 μέρες, μετά τα πλένουμε πολλές φορές. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα σε κρύο[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά λεπτά φύλλα κρούστας: 12 χόρτα (σπανάκι, λάπαθα και τσουκνίδα): 600 γρ. μάραθος: 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια: 5-6 άνηθος: 1/2 ματσάκι μαϊντανός: 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ παράδοση θέλει τα αυγά, να βάφονται τη Μ. Πέμπτη, την ημέρα του Μυστικού Δείπνου, όπου φτιάχνονται και τα τσουρέκια , αλλά και η Λαμπροκουλούρα, ή[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ παράδοση θέλει τα αυγά, να βάφονται τη Μ. Πέμπτη, την ημέρα του Μυστικού Δείπνου, όπου φτιάχνονται και τα τσουρέκια , αλλά και η Λαμπροκουλούρα , ή[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣπορά : Ραπανάκια, Ραδίκια, Παντζάρια, Σπανάκι, Κουκιά Φύτεμα : Κρεμμύδια (χλωρά), σκόρδα, μπιζέλια, κουκιά, καρότο, μαρούλια Συγκομιδή : Λεμόνια, πορτοκάλια,[...]
Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.grΠοικίλα χόρτα τσιγαριαστά ή τσιγαριστά, με ελαιόλαδο, μυρωδικά και ντομάτα, πιάτο της καθημερινής κουζίνας πολλών ελληνικών τόπων και από αυτά που εξυμνούν[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλό άγρια χόρτα (τσουκνίδες,ζοχούς,γλιστρίδες,καυκαλίθρες κλπ) 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα Λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναζητώντας ένα εμβληματικό πηλιορείτικο φαγητό, που να μπορεί να μαγειρευτεί με εποχικά υλικά όλες τις εποχές του χρόνου, κατέληξα στo υπέροχο πιάτο χόρτα με[...]
Πηγή: bostanistas.gr