Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
τυρί τριμμένο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 αυγά Για τη ζύμη: 1 φακελάκι Μαγιά Στιγμής 1 ποτήρι νερό 1/4 φλ. τσαγιού λάδι 1 αυγό λίγο αλάτι περίπου 600 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο 2 κ.γλ. αλάτι 1 κουτάκι (330 ml) μπίρα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. σουσάμι Εκτέλεση Σε μπεν μαρί[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό σκληρό αλεύρι για ψωμί 2 κύβοι νωπής μαγιάς 50 γρ. 2 κ. σ. κοφτές αλάτι 2 κ. σ. κοφτές γλυκάνισο 1 κ. σ. ζάχαρη 2 νεροπότηρα γεμάτα χλιαρό νερό 3/4 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr250 γρ. αλεύρι σταρένιο 250 γρ. αλεύρι ολικής 100 γρ. νιφάδες ή πίτουρο βρώμης 1 κ.σ. σπόρους γλυκάνισο λίγη μαστίχα κοπανισμένη 1 κ.γ. σόδα μαγειρική 5 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr2+1/4 φλιτζ. αλεύρι σκληρό για ψωμί 3/4 φλιτζ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 κ.γλ. αλάτι 1/4 κ.γλ. μαγιά σκόνη 3/4 φλιτζ. ξινόγαλα (σε θερμοκρασία δωματίου) 3/4[...]
Πηγή: argiro.grΓια την ζύμη μπαχαρικών 500 γρ. αλεύρι χωριάτικο 500 γρ. αλεύρι για όλες χρήσεις 1 κ.σ. μίγμα μπαχαρικών 2 φακελάκια μαγιά ξερή 1 κ.σ. ζάχαρη 1 -1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό αλεύρι σκληρό (για ψωμί) 2 φακελάκια μαγιά 1 κ.σ. ζάχαρη 1 ½ κ. σούπας αλάτι 250 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 αυγά χτυπημένα 1 φλ. χλιαρό[...]
Πηγή: argiro.gr4 φλ. αλεύρι από σκληρό σιτάρι για ψωμί (500 γρ.) 1/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ μαγιά σε σκόνη 1 κ.γ βύνη σε σκόνη (ή χαρουπάλευρο ή ζάχαρη) 2[...]
Πηγή: argiro.gr4 φιλέτα φρέσκου σολομού 4 μέτριες πατάτες κομμένες σε πολύ λεπτές φέτες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες 1 λεμόνι (χυμός) 4 κ.σ. ελαιόλαδο λίγο θυμάρι[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι (φιλέτο ή κόντρα ή νουά ή ποντίκι ) 2 ζωμοί βοδινού 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 καρότο 1/2 κρεμμύδι 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 πρέζα[...]
Πηγή: argiro.gr1 ½ φλ. ρύζι για ριζότο( arborio ή carnaroli) ½ φλ αποξηραμένα μανιτάρια (porchini ή morilles) 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια (ασπρομανίταρα ή portobello) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 κοτόπουλο γύρω στο ενάμιση κιλό 2 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. γιαούρτι 1 λεμόνι 1 πορτοκάλι 2 σκ. σκόρδο 1 κρεμμύδι 4-5 κλαδάκια φρέσκα μυρωδικά (ρίγανη – θυμάρι[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχάρι (φιλέτο ή κόντρα ή νουά) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 1 καρότο 1/2 κρεμμύδι 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 πρέζα μοσχοκάρυδο αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr5-6 φέτες μπέικον 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο σπασμένες 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερυ ψιλοκομμένο 1 σπιτικό ζωμό[...]
Πηγή: argiro.gr5 κόκκινες πιπεριές 5 κίτρινες πιπεριές 2 πράσινες πιπεριές 100 γραμμ. αντσούγιες 2 κ.σ. κάππαρη 2-3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φέτες Λίγα φύλλα[...]
Πηγή: argiro.gr6 μέτριες ώριμες ντοµάτες 1 κρεµµύδι κομμένο σε φέτες 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πάπρικα 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο λίγο αλάτι Εκτέλεση Αφαιρούμε το κοτσάνι[...]
Πηγή: argiro.gr6 μέτριες ώριμες και σφιχτές ντομάτες 2 σκ. σκόρδο λιωμένο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κ.σ. φρυγανιά αλάτι Εκτέλεση 1. Πλένουμε καλά τις[...]
Πηγή: argiro.grΓια τις μπριζόλες και την σάλτσα 2-1/2 κιλά μοσχαρίσιες μπριζόλες ενιαίο κομμάτι με κόκκαλο 2 σκ. σκόρδο 1κλαδί δεντρολίβανο 1κλαδί θυμάρι 4 -5 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: argiro.gr