Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Λιώνουμε σε μία κατσαρόλα το βούτυρο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το ασπράδι και το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Μοιράζουμε το μείγμα σε δύο τσέρκια διαμέτρου 24 εκ. Ψήν [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο glykes-alchimies.gr











