Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Σήμερα, όπως έχουμε ανακοινώσει, ξεκινάμε το δεύτερο μικρό αφιέρωμά μας στην κουζίνα της Ινδίας! Θα παρουσιάσουμε, λοιπόν, την πρώτη μας συνταγή που προέρχεται από το Χαϊντεραμπάντ στα ανατολικά της χώρας. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα είδος κοκκινιστού κοτόπουλου, αλλά με ξεχωριστό ινδικό άρωμα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο shogunkitchen.blogspot.gr











