Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 85 συνταγές
Δεν ξέρω αν αυτή η ονομασία υπάρχει ή απλά είναι έμπνευση της μαμάς μου.Οταν τη ρωτώ μου λέει ότι τα λένε έτσι επειδή κάνουν 'τσικ' καθώς είναι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Για 6-8 άτομα 4 λωρίδες μπέικον 350 γραμμάρια μανιτάρια 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/4 κουταλιά του γλυκού πάπρικα 6 φύλλα[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά χωριάτικη ζύμη 1 πακέτο (850 γρ.) τυρί Καλαθάκι Λήμνου 200 γρ. κοπανιστή Κυκλάδων 100 γρ. μυζήθρα ή ανθότυρο ανάλατο 200 γρ. αυγά 5 κρεμμυδάκια φρέσκα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (Σερβίρει 4 ) 3/4 κιλού κιμάς 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλιά πάστα ντομάτας 1 φλιτζάνι βούτυρο 1/2 φλιτζάνι τυρί τριμμένο 1/2 κιλού φύλλο[...]
Πηγή: sidages.grΜπουρέκι. Από το τουρκικό borek λέει το λεξικό. Είδος μικρής πίτας. Πολλά εδέσματα της ελληνικής κουζίνας έχουν τούρκικες ονομασίες . Επί τουρκοκρατίας, οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυστατικα 200γρ.κρητικη μυζηθρα 250 γρ.γραβιερα κρητικη 5 μικρεσ ντοματες σε ροδελες 1 1/2 κ. κολοκυθακια κομμενα σε μεγαλες ψηλες φετες 1 1/2κ. πατατες[...]
Πηγή: irida.blogspot.gr250 γρ. φύλλο κρούστας 150 γρ. ζαμπόν κομμένο σε φέτες 100 γρ. ταχίνι 1 φλιτζανάκι πετιμέζι ροδιού 30 κασεροκροκέτες έτοιμες Τηγανίζουμε τις κροκέτες και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookTranslation, Greek & English subs by Chrıstına, turkish2learn.blogspot.com Banu Atabay'ın Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitapları serisinden Arpa Şehriyeli[...]
Διακοπές στην Κρήτη χωρίς υπέροχο φαγητό, γίνεται; Δεν γίνεται! Δοκιμάστε το, είναι νοστιμότατο!!! Υλικά για 3 μεγάλα μπουρέκια: 800 γρ κολοκυθάκια 2 μέτρια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜια παραδοσιακη συνταγη με κιτρινο κολοκυθι Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγαλο κιτρινο κολοκυθι. 1 ή 2 κρεμμυδια λιγη ζαχαρη 1 φλ ελαιολαδο λιγη κανελα φετα τριμενη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το φύλλο 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές λάδι 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτηράκι κόκκινο κρασί 1 (περίπου) ποτήρι χλιαρό νερό Για τη γέμιση 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γρ. φύλλο κρούστας 150 γρ. ζαμπόν κομμένο σε φέτες 100 γρ. ταχίνι 1 φλιτζανάκι πετιμέζι ροδιού 30 κασεροκροκέτες έτοιμες Τηγανίζουμε τις κροκέτες και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕναλλακτική συνταγή για γαλακτομπούρεκο. Γεύση διαφορετική, πιο πικάντικη και ελαφρώς γλυκόξινη. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο κρούστας (12 φύλλα) βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό των Χανίων, συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά! Στις φετινές διακοπές μας, όπως κάθε φορά που πάμε στα Χανιά άλλωστε, η[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό πατάτες κομένες σε λεπτές ροδέλες 1/2 κιλό κολοκύθια κομένα σε λεπτές ροδέλες 3/4 του κιλού μυζήθρα 1 ντομάτα ώριμη ψιλοκομένη ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘέλετε να τους ξετρελάνετε στο μπουφέ..... δοκιμάστε τη και θα με θυμηθείτε. Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 6 λωρίδες μπέικον 10 φέτες ζαμπόν ή μπούτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα μπουρέκι για το μπουφέ σας και για την παρεούλα σας. Τι χρειαζόμαστε: για τη ζύμη 1 κιλό περίπου αλεύρι 1 φλυτζανάκι λάδι 1 φλυτζανάκι ρακή 1 κ.γ. αλάτι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο συγκεκριμένο φαγητό γίνεται μόνο στα Χανιά με πρωταγωνιστικό ρόλο τη χανιώτικη ξινομυζήθρα της οποίας η ποιότητα καθορίζει το αποτέλεσμα. Οι μισές[...]
Πηγή: bostanistas.gr