Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 πάπια Για τη Γέμιση ¼ κούπας αμύγδαλο χοντροκομμένα 2 κουταλιές βούτυρο ¼ κούπας κρεμμύδι τριμμένο ¼ κούπας μανιτάρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 πάπια 1 1/2 περίπου κιλό 2 κουταλιές σούπας βούτυρο ή φυτίνη 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί άσπρο 3 φλ. τσαγιού νερό 1/2 κιλό ντομάτες φύλλα[...]
Πηγή: sidages.grΓια μεγάλο διάστημα παλιότερα, η πάπια με πορτοκάλι υπήρξε το πιάτο που ουκ ολίγοι σεφ μαγείρευαν στα σπίτια, όταν οι οικοδεσπότες δέχονταν πολλούς[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά Πάπια 2 μπολ κόκκινο λάχανο 2 γλυκοπατάτα 1 μήλο 1 κρεμμύδι 100 γρ μπέικον 120 γρ βούτυρο 2 κουταλιές κρασόξυδο 1 ποτήρι κρασί λίπος πάπιας [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 2 φιλέτα πάπιας 50 γρ. ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 1 κ.σ. βούτυρο Για τα μήλα 2 πράσινα μήλα 2 κ.σ. ζάχαρη 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος Για τον πουρέ πατάτας 500[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά συνταγής 1 παπάκι ολόκληρο γύρω στα 3½ κιλά 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 200 γρ. κιμά ½ φλιτζάνι ρύζι 50 γρ. κουκουνάρι 40 κάστανα ψητά, καθαρισμένα 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΠάπια ψητή με ζουμερή σάρκα και κριτσανιστή πέτσα. Υλικά 1 πάπια 2 καρότα σε φέτες ελάχιστο δεντρολίβανο χυμός από 2 πορτοκάλια ρίγανη 3 σκ. σκόρδο σε φέτες 2[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΗ πάπια δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ελλάδα. Την τρώμε στα εστιατόρια που ξενοφέρνουν κι εκεί συνήθως ως «μαγκρέ» (magret), δηλαδή στήθος[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 πάπια 2 κιλά περίπου 50 γρ. βούτυρο 7 μεγάλα κρεμμύδια 2 κιλά ραπανάκια 1 λίτρο νερό 150 γρ. μικρά κρεμμύδια 2 ποτηράκια κρασί Μαδέρας[...]
Πηγή: sidages.gr1 πάπια 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 κλωνάρια σέλινο κομμμένο σε μικρά κομμάτια 1 μπουκάλι κρασί μαυροδάφνη 3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: sidagi.grΓεύση: Η κινέζικη μυρωδάτη πάπια, βρήκε στο αβγοκομμένο σέλινο τον καλύτερο Έλληνα φίλο της. Ο λεμονάτος εξωτισμός που δίνει το lemon grass στο αβγολέμονο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό το βιβλίο «Τα πουλιά της Μπανγκόκ»: Όπως και στο Κουαρτέτο του Μπουένος Άιρες, έτσι και στο Μπανγκόγκ, όπου η μοίρα έφερε τον ντετέκτιβ Πέπε Καρβάλιο, ο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 4 μεγάλα στήθη πάπιας Για τη γλυκόπικρη σως 240ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού 150ml δυνατό καφέ 120ml Cointreau πιπέρι καγιέν Για τη σάλτσα εσπεριδοειδών[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 μπούτια πάπιας χωρίς το κόκαλο Για τη μαρινάδα Χυμός από 3 πορτοκάλια 100 γρ. σόγια σος 10 κόκκοι πιπέρι 1/2 αστεροειδές γλικάνισο 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα αληθινά gourmet πιάτο, με πρωτότυπη γεύση, ιδανικό για ένα κομψό εορταστικό δείπνο. Υλικά (για 4 άτομα) Μία πάπια 2 ½ - 3 κιλών, καθαρισμένη,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά γιά 6-7 άτομα 2 πάπιες < 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 14 δαμάσκηνα, χοντροκομμένα 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα το συκώτι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚλασική εορταστική, γεμιστή πάπια ή χήνα, από την κεντρική Ευρώπη. Υλικά (για 2-3 άτομα) Μία πάπια 1 1/2-2 κιλών, έτοιμη για το φούρνο. Τα συκωτάκια και η[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.gr