Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 62 συνταγές
Χωρίς να σβολιάσει. Τι χρειαζόμαστε: 8 κουτ.σούπας αλεύρι 4 κουτ.σούπας φυτίνη 1 λίτρο γάλα φρέσκο 3 αυγά αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 φλυτ. τσαγιού τυρί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌπως γνωρίζουμε η μπεσαμέλ είναι γαλλικής προέλευσης. Στην Ελλάδα τόλμησε ο Νικόλαος Τσελεμεντές να την παντρέψει με ελληνικά φαγητά που έδεσαν αρμονικά σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟδηγίεςΓια τον κιμά : Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε τον κιμά... The post Μπεσαμέλ με κιμά[...]
Πηγή: chefoulis.grΚι όμως υπάρχει. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε διάφορα νηστίσιμα φαγητά και αντικαθιστα επαξια την κανονικη 800 ml νερό 2 κουταλάκια γλυκού αφυδατωμένη[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 8 ) 4 κ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη 5 κ. σούπας αλεύρι (κοσκινισμένο) 750ml φρέσκο γάλα (μπορεί να πάρει και 1lt) 1 αυγό αλάτι, πιπέρι λίγο[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά 2,5 κούπες γάλα 1 κουταλιά βούτηρο αλλη 1 κούπα γάλα 4 κουτ. αλεύρι 1 κουταλιά κορν φλάουερ 1 αυγό αλάτι Εκτέλεση Ξεκινάμε βάζοντας σε χαμηλή φωτιά τις[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΥλικά για 1 δόση 2 κ.σ. μαργαρίνη 2 κ.σ. αλεύρι 1 κούπα γάλα τριμμένο μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι άσπρο 1 αυγό Εκτέλεση Λιώνουμε την μαργαρίνη και τσιγαρίζουμε[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΗ μπεσαμέλ είναι μια κρεμώδης σάλτσα που χρησιμοποιείται σε μεγάλη ποικιλία φαγητών τα οποία κατά κανόνα μπαίνουν στο φούρνο. Ενσωματώθηκε -σύμφωνα με[...]
Πηγή: e-syntages.grΥποσχέθηκα ότι μετά από τον "βασιλιά του καλοκαιριού" τον μουσακά θα αναρτήσω και την πλήρη συνταγή για την μπεσαμέλ sournois. Την ονόμασα πονηρή γιατί[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΕλαφριά μπεσαμέλ με φίνα γεύση χωρίς βούτυρο που ταιριάζει απίθανα στα ογκρατέν, μουσακά, ακόμη και στο παστίτσιο. Τι χρειαζόμαστε: 4 κούπες γάλα φρέσκο 5[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι 3 φλιτζάνια τσαγιού γάλα 1 κρόκο αυγού μοσχοκάρυδο Βάζετε την κατσαρόλα με το βούτυρο στη φωτιά. Βάζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤη μπεσαμέλ αυτή τη φτιάχνει μία φίλη της μητέρας μου... Τη ρώτησα τη συνταγή περιμένοντας να μου πει το μυστικό υλικό... όλα ήταν πολύ απλά!! Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓρήγορη, εύκολη και παράλληλα διαιτητική μπεσαμέλ. Τι χρειαζόμαστε: 4 ποτήρια γάλα 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 8 κοφτές κουταλιές της σούπας αλεύρι 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠανεύκολη μπεσαμέλ της μαμάς μου. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 Βιτάμ 5 κ.σούπας αλεύρι 1 λίτρο γάλα 3 κρόκους αυγού λίγο αλάτι μοσχοκάρυδο Καβουρδίζω το αλεύρι στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grMπεσαμέλ εύκολη, φτιαγμένη σαν την κρέμα του μιλφεϊγ, χωρίς κόπο και φόβο να μη σβολιάσει. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κ. γάλα φρέσκο 3 μεγάλες κουταλιές βούτυρο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη μπεσαμέλ με απλά υλικά... Τι χρειαζόμαστε: 1 λίτρο γάλα σιμιγδάλι ψιλό λίγο λάδι 2 αβγά μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι τυρί τριμμένο (αν θέλετε) Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία πολύ γευστική παραλλαγή της μπεσαμέλ, με την προσθήκη μανιταριών. Συνοδεύει θαυμάσια μικρά ζυμαρικά, μοσχαράκι κατσαρόλας, βραστά αυγά Τι χρειαζόμαστε: 150[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ για ένα ταψί παστίτσιο -100 γραμ. βούτυρο η μαργαρίνη -100 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις -1 λίτρο γάλα -2 αυγά χτυπημένα όπως την ομελέτα -1 φλιτζ.[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.gr