Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υλικά: 1 αυγό 1 ματσάκι μαϊντανό 1 κουταλιά ξύδι 1 κουταλιά λεμόνι 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι λίγο αλάτι 5 φρυγανιές τριμμένες Τρόπος παρασκευής[...]
Πηγή: greekmasa.grΣάλτσα για τηγανιτές πατάτες ή ψάρι (ιδανική όταν κάνει κρύο) Τι χρειαζόμαστε: μισό μήλο δυο αυγά βραστά σφικτά τρία αγγουράκια τουρσί ένα κρεμμυδάκι φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη 250 γρ ελαιόλαδο μισό λεμόνι αλάτι πιπέρι Καθαρίστε το σκόρδο και κοπανίστε το στο γουδί.Έπειτα,προσθέστε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1/2 κούπα λάδι 1/4 της κούπας ξύδι 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1 αυγό σφικτό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί 1/2 κουταλιά ψιλοκομμένη κάπαρη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα 2 κροκάδια από αυγά βρασμένα 2 κροκάδια ωμά 1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι αλάτι πιπέρι χυμό λεμόνι 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα Εκτέλεση Βράζουμε τα[...]
Πηγή: sidagi.gr5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη Mισό λεμόνι 250 γρ. ελαιόλαδο Aλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε στο γουδί. Έπειτα,[...]
Πηγή: sidagi.gr4 κ.σ. μαγιονέζα ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 2 αυγά σχιχτοβρασμένα (τα διαλύουμε με πιρούνι)[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά : 1/2 φλιτζ. συν 2 κουταλιές φρέσκος χυμός πορτοκαλιού 2 ασπράδια αυγών 2 κουταλιές καρυδέλαιο 6 κουταλιές υπερπαρθένο ελαιόλαδο 1/4 κουταλάκι ξύδι[...]
Πηγή: yumyum.grΣάλτσα αυγολέμονο (με κορν φλάουρ) Η σάλτσα αυτή είναι πολύ γευστική λόγω της νοστιμιάς που έχει ο ζωμός. Μπορεί να ξαναζεσταθεί σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς να[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr