Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
2 δόσεις καφέ εσπρέσσο γάλα φρέσκο, χτυπημένο ζάχαρη (προαιρετικά) Τοποθετούμε 1 δόση φρεσκοκομμένου καφέ στο κλείστρο μας και το πατάμε με πατητήρι χειρός[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 αβγά 125 ml κρέμα γάλακτος 60 γρ ζάχαρη 2 κρόκους 4 φλιτζάνια ζεστό πολύ δυνατό καφέ 2 κ.σ. ρούμι 30 ml γάλα 1 κ.γ. άχνη ζάχαρη κακάο σκόνη Χωρίζουμε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook200 ml φρέσκο εσπρέσο 40 ml γάλα κακάο σκόνη για το πασπάλισμα ζάχαρη (κατά το γούστο μας) Ο κλασικός ιταλικός καπουτσίνο αποτελείται απο 1/3 εσπρέσο, 1/3[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 δόσεις καφέ εσπρέσσο γάλα φρέσκο, χτυπημένο ζάχαρη (προαιρετικά) Τοποθετούμε 1 δόση φρεσκοκομμένου καφέ στο κλείστρο μας και το πατάμε με πατητήρι χειρός[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 αβγά 125 ml κρέμα γάλακτος 60 γρ ζάχαρη 2 κρόκους 4 φλιτζάνια ζεστό πολύ δυνατό καφέ 2 κ.σ. ρούμι 30 ml γάλα 1 κ.γ. άχνη ζάχαρη κακάο σκόνη Χωρίζουμε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 4 άτομα) 3 αβγά 1/2 κιλό ραδίκια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια Λίγο φρέσκο άνηθο Λίγα φρέσκα μυρώνια 300 ml ζωμός κοτόπουλου Χυμός από 2 λεμόνια 50 ml[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 500 φρέσκα μανιτάρια λευκά ή μπράουν 30 γρ. μανιτάρια πορτσίνι, μουλιασμένα σε 1 φλ.τσ. χλιαρό νερό 1 λίτρο ζωμό κότας 100 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρών[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνταγή: Έκτωρ Μποτρίvι (Εttrusco, ξεvοδ. Αthenian Callirhoe) Υλικά (για 10 φλιτζάνια) 600 γρ. ζωμός ψαριών 200 γρ. σουπιά 50 γρ. κρεμμύδι 20 γρ. σκόρδο 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (Σερβίρει 1 ) 1 φλιτζανάκι espresso 50 γρ. κουβερτούρα γάλακτος (ψιλοκομμένη) 20 γραμμ. ζάχαρη 40 γραμμ. κρέμα γάλακτος (κανονικά λιπαρά) Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidages.grΈνα τέλειο Καπουτσίνο με πηχτό αφρόγαλα χωρίς μηχανή Εσπρέσσο. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 ποτήρι νερό 1/2 ποτήρι γάλα συμπυκνωμένο πλήρες 3 κ.γ. γεμάτες καπουτσίνο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 Δόση καφέ εσπρέσσο 100 γρ. Φρέσκο γάλα Τοποθετούμε 1 δόση φρεσκοκομμένου καφέ στο κλείστρο μας και το πατάμε με πατητήρι χειρός για να στρώσουμε τον καφέ[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔείτε και άλλες συνταγές στο www.ucook.gr Χρήστος Μανουσίδης - Barista Trainer - www.ucook.gr - VISSARION PARTHENIS - ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΠΑΡΘΕΝΗΣ
1 Δόση καφέ εσπρέσσο 100 γρ. Φρέσκο γάλα Τοποθετούμε 1 δόση φρεσκοκομμένου καφέ στο κλείστρο μας και το πατάμε με πατητήρι χειρός για να στρώσουμε τον καφέ[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 φλιτζανάκι espresso 50γρ. κουβερτούρα γάλακτος τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 20γρ. ζάχαρη 40γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) Σε μια κούπα του καφέ ρίχνουμε[...]
Πηγή: cooktherapy.gr