Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Υλικά: 50 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού 110 ml ελαιόλαδο 75 γρ. κουκουνάρια ή καρύδια 2 σκελίδες σκόρδο λίγο αλάτι 50 γρ. μαλακωμένο βούτυρο 50 γρ.[...]
Πηγή: greekcook.grΣτο γλυκό καρότο είμαι το Νο1, αφού η Έλενά μας μου παραχώρησε τη σειρά της, στα ψητά λαχανικά πάλι είμαι το Νο 1, γιατί έτυχε! Εεεε ….. ας μην έχω εγώ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Βασιλικός φρέσκος 3 φλυτζάνια του τσαγιού Σκόρδο 3 σκελίδες Κουκουνάρι 4 κουταλιές της σούπας Τύρι κίτρινο σκληρό 3 κουταλιές της σούπας Παρμεζάνα 3[...]
Πηγή: chefoulis.grΈχοντας αλλάξει εδώ και 3 μηνές η δυνατότητα χρήσης και χώνεψης του στομάχου, του κατά κύριον λόγο καταναλωτή κρέατος της οικογενείας μας, έχουμε εκ' των[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο τελευταίο 3μηνο προσπαθώ μέσα από μια πιο ελεγχόμενη διατροφή, να μην καταναλώνω πολλές τροφές με άμυλο όπως ζυμαρικά, πατάτες, ψωμί κ.λ.π. Kι' ενώ αυτά τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓια όσους αγαπούν το Pesto με το άρωμα του βασιλικού , θέλω να πιστεύω πως η ακόλουθη εκδοχή «αλμυρού στρούντελ», αξίζει τον κόπο της δοκιμής. Ειδικά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠολλά έχουν γραφτεί για την αγαπημένη σάλτσα των Ιταλών, το Pesto, που ωστόσο έχει κατακτήσει και τις καρδιές πολλών από εμάς που αγαπούμε την κουζίνα.[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά Pesto φραμπουάζ με φουντούκι, ξίδι σαμπάνιας και άσπρο πιπέρι 100 γρ. μαρμελάδα φραμπουάζ 1 κ.σ. ξίδι σαμπάνιας 3 κ.σ. φουντούκι καβουρδισμένο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο pesto pantesco (όπως λένε οι ντόπιοι το pesto που φτιάχνουν στο νησί της Pantelleria, με την εξαιρετική –και ιδιαίτερα προβεβλημένη– κάπαρη) είναι μία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 άτομα) 50 γρ. ανάλατο κολοκυθόσπορο 15 γρ. κουκουνάρι 15 γρ. φύλλα μαϊντανού ή μια γερή χούφτα 15-20 φύλλα φρέσκου δυόσμου 2 σκόρδα ξύσμα από[...]
Πηγή: greekmasa.grΠέστο με κολοκυθόσπορο, κουκουνάρι, μαϊντανό και δυόσμο. Τι χρειαζόμαστε: 50 γρ. ανάλατο κολοκυθόσπορο 15 γρ. κουκουνάρι 15 γρ. φύλλα μαϊντανού ή μια γερή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια αυθεντική συνταγή, κατευθείαν από τη Γένοβα. Πραγματικά πολύ νόστιμη. Τι χρειαζόμαστε: 50 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού 110 ml ελαιόλαδο 75 γρ. κουκουνάρια ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr… στη μνήμη της αγαπημένης μου γλαστρούλας και των ωραίων στιγμών που περάσαμε μαζί (αυτή από την μία και εγώ από την άλλη πλευρά του τζαμιού της κουζίνας).[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά την pesto με πατζάρια δοκίμασα μια άλλη εκδοχή της...μια ολοζώντανη δροσερή σάλτσα με πιπεριές Φλωρίνης και... ιδού το αποτέλεσμα! Τι χρειαζόμαστε: 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣάλτσα πέστο με βάση τα πατζάρια Τι χρειαζόμαστε: 2 πατζάρια (όχι τα φύλλα τους) 100 γραμ. παρμεζάνα 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ γάλα 1 κ.γ κοφτό αλάτι λίγο πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και γρήγορη σάλτσα Pesto με Ρόκα και Αγκινάρες ψητές στο γκριλ. Είναι μία Pesto την οποία δοκίμασα σε στιγμή έμπνευσης και από τότε είναι η κύρια σάλτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τον νότο της Ιταλίας μια νόστιμη παραλλαγή της κλασσικής pesto με βάση τις κόκκινες πιπεριές. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κούπα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε το που πιάνουν οι ζέστες εγώ και η κουζίνα αρχίζουμε να μην έχουμε καλή σχέση. Γρήγορα, εύκολα φαγητά, χωρίς πολύ κόπο, γίνονται ρουτίνα στο σπίτι και τα[...]
Πηγή: foodjunkie.eu