Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Φτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γρ χυμό πορτοκάλι 50 γρ νερό 1 πορτοκάλι το ξύσμα 80 γρ ζάχαρη 40 corn flour 150 γρ χυμό λεμόνι 150 γρ νερό 150 γρ ζάχαρη 30 γρ corn flour 1 λεμόνι το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Μερίδες 9-10 750 γρ. χυμός από σαγκουίνια ή άλλα πορτοκάλια 300 γρ. ζάχαρη 45 γρ. ζελατίνα σε φύλλα 180 γρ. Campari 2-3 ροδάκινα, καθαρισμένα και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για το βασικό μείγμα: 2 κ.σ. αγάρ σε σκόνη ή περίπου 1 φακελάκι αγάρ σε σκόνη των 25 γρ. 5 1/4 κούπες νερό 1 κούπα ζάχαρη (βγαίνει σχεδόν ουδέτερο, εάν[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΈνα απλό γλυκό με ζελέ φράουλας, αλλά τόσο δροσιστικό στην πολύ ζέστη που έχουμε, που ήταν το πρώτο από όλα που φαγώθηκε με πολύ ενθουσιασμό!! Τα κεράσια είναι[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μείγμα της σαμπάνιας 500 γρ. σαμπάνια 130 γρ. ζάχαρη 300 γρ. καρπούζι (σε λεπτές φέτες) 250 γρ. φράουλες (σε λεπτές φέτες) 250 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Φρουί Ζελέ είναι το πιο εύκολο, το πιο δροσερό και το πιο ελαφρύ καλοκαιρινό επιδόρπιο που μπορούμε να απολαύσουμε! Στο εμπόριο το Ζελέ κυκλοφορεί με μεγάλη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα πολύ ωραίο καλοκαιρινό ζελεδάκι!! Αλλά όχι έτοιμο του εμπορίου, με φρέσκιες φράουλες! Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. φράουλες πλυμένες και καθαρισμένες 80 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕπιβλητική εμφάνιση, δροσερή γεύση και ελάχιστες θερμίδες! Ένα γλυκάκι που θα γίνει ανάρπαστο σε πάρτι και συγκεντρώσεις με την παρέα! Είναι το ελαφρύ γλυκάκι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΓια 4-6 άτομα 2 ποτήρια νερού χυμό λεμόνι 1 ποτήρι νερό 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκάλι 5 φύλλα ζελατίνης σε σκόνη Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα 2 ποτήρια νερού χυμό πορτοκαλιού 1 ποτήρι νερό 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό λεμονιού 5 φύλλα ζελατίνης σε σκόνη[...]
Πηγή: sidagi.grΕΝΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!! ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΥΣΗ ΖΕΛΕ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΦτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα νηστίσιμο γλύκισμα πολύ ελαφρύ και δροσερό …με 2 γεύσεις που δένουν άψογα! Τα υλικά 1 φάκελο ζελέ μπανάνα 2 μπανάνες 150 gr. κουβερτούρα Εκτέλεση[...]
Πηγή: funkycook.grΈνα πανεύκολο και πεντανόστιμο, ελαφρύ γλυκάκι με φράουλες που συν τοις άλλοις είναι και επίκαιρο. Δοκιμάστε το σε τραπέζι και θα ξετρελλαθούν όλοι, ακόμα και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά - 750 γρ. χυμός ροδιού (φρέσκος ή έτοιμος) - 150 γρ. ζάχαρη - 2 ξύλα κανέλας - 25 γρ. ζελατίνη σε φύλλα - 1 κιλό σπόρια ροδιού Εκτέλεση Ρίχνουμε σε μια[...]
Πηγή: lovecook.gr