Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Πολύ εμφανίσιμο γλυκό με σχεδόν καθόλου ζάχαρη που αν μη τι άλλο θα ηρεμήσει την επιθυμία σας για γλυκό. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα ζελέ έτοιμο με άρωμα φράουλας[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr200 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 40 γρ. ζάχαρη 15 γρ. φύλλα ζελατίνης (3 των 5 γρ. ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο Φρουί Ζελέ είναι το πιο εύκολο, το πιο δροσερό και το πιο ελαφρύ καλοκαιρινό επιδόρπιο που μπορούμε να απολαύσουμε! Στο εμπόριο το Ζελέ κυκλοφορεί με μεγάλη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grFor English, scroll down Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά φίλοι μας! Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα όλοι! Ένα πολύ νόστιμο γλυκό σας έχουμε σήμερα. Ότι πιο[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grFor English, scroll down Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά φίλοι μας! Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα όλοι! Ένα πολύ νόστιμο γλυκό σας έχουμε σήμερα. Ότι πιο[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΠροετοιμασία: 15΄ - 20΄, Αναμονή: 2 - 3 ώρες Υλικά (για 6 - 8 άτομα): 200 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα 40[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤο ανακαλύψαμε στο BBC και μας ενθουσίασε η ιδέα του να χρησιμοποιείς κρασί στο ζελέ για να φτιάξεις ένα απλό αλλά τόσο εορταστικό και παράλληλα ελαφρύ γλυκό![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html600 γρ. νερό 1 κουτ. σούπας φύλλα τσαγιού, κατά προτίμηση με άρωμα γιασεμιού 80 γρ. ζάχαρη 15 γρ. φύλλα ζελατίνης (3 φύλλα των 5 γρ. ή περισσότερα μικρότερου[...]
Πηγή: gastronomos.grΈνα ζελέ με ασυνήθιστα έντονο άρωμα ντομάτας συνδυάζεται με μια φλογάτη «κοπανιστή» φτιαγμένη με μανούρι. Η παράδοση σε fun εκδοχή. Υλικά Ζελέ από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα πολύ ωραίο καλοκαιρινό ζελεδάκι!! Αλλά όχι έτοιμο του εμπορίου, με φρέσκιες φράουλες! Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. φράουλες πλυμένες και καθαρισμένες 80 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη μέρα που πήρα στα χέρια μου το μούστο, μου ήρθαν μερικές ιδέες για να αξιοποιήσω ένα μέρος του. Μία από αυτές, ήταν να φτιάξω ζελέ.Αν η πρώτη σας σκέψη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο γλυκό μας σήμερα είναι ίσως το πιο εύκολο και το πιο δροσερό καλοκαιρινό γλυκάκι! Όλες πιστεύω το έχετε φτιάξει και ξαναφτιάξει, εγώ τουλάχιστον κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕΝΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!! ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΥΣΗ ΖΕΛΕ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κιλό κονσερβοποιημένα Ελληνικά ροδάκινα στο σιρόπι 6 φύλλα (30 γραμ. συνολικά) ζελατίνη 2 φλιτζάνια νερό 2 φλιτζάνια κρασί μοσχοστάφυλο Σάμου λεμόνι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠανεύκολο, νόστιμο και δροσερό! Ότι πρέπει για καύσωνες μίνι και μάξι!!! Τι χρειαζόμαστε: Ζελέ ρόδι 3 κ.γ. ζελατίνη 80 ml. κρύο νερό 480 ml. χυμό ρόδι (χωρίς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕντυπωσιακότατο, χρειάζεται αρκετό χρόνο προετοιμασίας παρόλο που είναι εύκολο, αλλα το αποτέλεσμα αξίζει. Τι χρειαζόμαστε: 2 φακελάκια ζελέ φράουλα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πανεύκολο και πεντανόστιμο, ελαφρύ γλυκάκι με φράουλες που συν τοις άλλοις είναι και επίκαιρο. Δοκιμάστε το σε τραπέζι και θα ξετρελλαθούν όλοι, ακόμα και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr