Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Η ιστορία της διαχείρισης και συντήρησης του κρέατος και ειδικά του χοιρινού, πάει πολλά - πολλά χρόνια πίσω. Τα παλιότερα χρόνια και μέχρι περίπου τα τέλη της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠριν λίγες μέρες διορθώνοντας αυτό το ποστ, αντί για το κουμπί «αποθήκευση» πάτησα λόγω κεκτημένης ταχύτητας το κουμπί «δημοσίευση». Ευτυχώς το κατάλαβα[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τις οικογενειακού τύπου εκδρομές με αυτοκίνητο για την εμπέδωση της γεωγραφίας της Ελλάδος, όταν είσαι σε εφηβεία πρώτον βαριέσαι, δεύτερον βαριέσαι,[...]
Πηγή: pandespani.com1 φακελάκι μαγιά 160 γρ. χλιαρό γάλα 1 αβγό 1 κρόκο αβγού ξύσμα από πορτοκάλι ή λεμόνι 80 γρ. ζάχαρη 1/2 κ.γ. κοφτό αλάτι 1/2 κ.γ. κανέλα 2-3 πρέζες[...]
Πηγή: argiro.grΤο παστό χοιρινό είναι πολύ αγαπητό σε πολλά μέρη της Πελοποννήσου, διότι σε πολλά σπίτια παλαιότερα αλλά και τώρα εκτρέφουν οικόσιτο ζώα. Όταν τα σφάζουν, με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια το μεσημέρι μιας χαλαρής Κυριακής ένα απολαυστικό, λίγο “θυμωμένο” ( Arrabiata ) αλλά αρκετά πικάντικο πιάτο με τα αγαπημένα μας spaghetti και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr