Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Τα παστά λεμόνια είναι λεμόνια ψημένα σε χοντρό αλάτι. Μπορούμε να τα διατηρήσουμε (αφού υποστούν την κατάληλη επεξεργασία) στην κατάψηξη και να αρωματίσουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ κουμπάρα μου η Βικτώρια μου έδωσε και ένα πολύ ωραίο τιπ. Πόσες φορές σκεφτόμαστε να βάλουμε σκόρδο στο φαγητό, γιατί μετά θα βρωμίσουν τα χέρια και η[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΣυστατικά 2φλ.φρέσκο σπανάκι ψιλ/νο 1/2φλ.καλαμπόκι κονσέρβας 3φλ.ρύζι έτοιμο 1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο 1κ.γλ.κύμινο 5σκελ.σκόρδο ψιλ/νες Μια πρέζα μπούκοβο[...]
Πηγή: zannetcooks.com1½ κιλό πιπεριές Φλωρίνης 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κ.σ. χυμός λεμονιού 2 κ.σ. ξύδι 1 κ.γ. κοφτό ζάχαρη 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά (προαιρετικά) πιπέρι 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.grPin It Έτοιμη πάντα στο ψυγείο χωρίς να μυρίζουν τα χερια κάθε φορά που χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε σκόρδο στο φαγητό μας… Υλικά 1 κεφάλι σκόρδο[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΈνα από τα βασικότερα υλικά της ελληνικής κουζίνας, ήταν πάντα οι ντομάτες. Άφθονες το καλοκαίρι στους λαχανόκηπους των σπιτιών, έμπαιναν σχεδόν σε κάθε φαγητό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚάτι διαφορετικό που μπορεί να δέσει όμορφα με ρύζι, πίτσα, ζυμαρικά και καναπεδάκια Ένα κουτί μανιτάρια κονσέρβα ή ένα κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους ή[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΤις τελευταίες εβδομάδες έχουμε τόση ηλιοφάνεια που μπερδεύομαι και νομίζω πως μπήκε η άνοιξη, αν κι ακόμα το κρύο καλά κρατεί. Το να νιώθω όμως τον υπέρλαμπρο[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜία φανταστική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε Χρόνος Προετοιμασίας : 120' Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 4 κυδώνια 120 ml νερό 450 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 μέτριο αγγούρι (150γρ) 1/2 κίτρινο πεπόνι 1/2 πράσινο πεπόνι 2 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ξίδι απο κρασί Xeres 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠΑΣΤΑ ΚΑΦΕ Η πάστα καφέ ή tablit , είναι ακόμη ένα υλικό της ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιείται για να αρωματίζει κρέμες και ζύμες. Οπως καταλάβατε και από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ακόμη μια μικρή βασική συνταγή, πολύ χρήσιμη, με υπογραφή του Luca Montersino . Αυτή η αρωματικότατη πάστα λεμονιού χρησιμοποιείται για να δώσει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 1 1/2 κιλό μικρά κίτρινα λεμόνια 1/4 φλιτζ. αλάτι χονδρό 2-3 κουταλιές καυτή πάπρικα 1/2 κουταλάκι σκόνη κουρκουμά (turmeric) Χυμός 4-5 λεμονιών 1/3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 2-4 άτομα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο τριμμένο τζίντζερ 1 φλιτζάνι τριμμένο παντζάρι (από περίπου 1 μέτριο) 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 πρέζα πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 2 φλιτζάνια πλυμένα cranberry 2 ξεφλουδισμένα ξινόμηλα καθαρισμένα από το κουκούτσι 1 μεγάλο, ολόκληρο χωρίς κουκούτσια πορτοκαλιού, κομμένα σε[...]
Πηγή: sidagi.grΑρκετά σκόρδα Λίγο αλάτι Λίγο λάδι Εκτέλεση Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.[...]
Πηγή: sidagi.grΜετά από εκδρομή με στόχο δοκιμές κρασιών στις γιορτινές Μέρες της Νεμέας, ένας σύντομος σταθμός στο παραλιακό Νεράκι (καθόλου ξενερουά) μας επιβράβευσε με[...]
Πηγή: pandespani.com