Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Σ' ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε το χυμό πορτοκαλιού και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε με το χέρι και προσθέτουμε το αλεύρι. Συνεχίζουμε[...]
…Ψάχνοντας προσεκτικά σε ελληνικά και ξένα λεξικά θα βρείτε την εκδοχή ότι η λέξη “μακαρόνι” παράγεται από τη μεσ. ελληνική λέξη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, το πορτοκάλι κομμένο στα δύο και τα ξυλάκια κανέλας. Αφήνουμε να βράσει για 1 λεπτό και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ: Βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, το πορτοκάλι και το ξυλάκι κανέλας σε μια κατσαρόλα. Αφήνουμε το σιρόπι να βράσει για 1[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr