Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 79 συνταγές
Τούρτα Πάβλοβα Ρώσικη και αγαπησιάρα για.. αγαπησιάρηδες!!! Συνταγή με τάρτα μαρέγκας αμυγδάλου και φράουλες Υλικά 250 γρ. Χονδροκομμένο και καβουρδισμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΠΑΒΛΟΒΑ Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μαζί με την κοινή ζάχαρη σε μαρέγκα σε μεσαία ταχύτητα. Δηλαδή αν το μίξερ έχει 10 ταχύτητες, εμείς επιλέγουμε την 5η.[...]
ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΒΛΟΒΑ Πως γίνεται μερικές φορές και συνταγές που αγαπάω και φτιάχνω συχνά, ακόμη και μετά απο τρισήμισυ χρόνια παρουσίας στο blog , δεν δόθηκε η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα υπέροχο αέρινο γλυκό. Από πού πήρε όμως αυτή την ονομασία; To 1926, η πρίμα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, ίσως η διασημότερη μπαλαρίνα του 20 ου αιώνα, κάνει[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΥλικά 50 γραμμ. ασπράδι αυγού 100 γραμμ. ζάχαρη ξύσμα λεμονιού 1 πρέζα αλάτι σαντιγύ (μπορείτε να την προμηθευτείτε από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας)[...]
Πηγή: mamapeinao.grH απαλή γεύση της καθώς εξατμίζεται στο στόμα σε κάνει να νιώθεις συναισθήματα που δεν θα έπρεπε για ένα απλό γλυκό! Αυτή είναι η πάβλοβα και στη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html6 ασπράδια αβγών 1 κουτ. σούπας κόρν φλάουρ 300 ml. κρέμα γάλακτος 1 ½ κούπα ζάχαρη 1 κουπάκι ανανά καθαρισμένο χυμό από μισό λεμόνι λίγο αλάτι Προθερμαίνουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 ασπράδια αυγών 280γρ. ζάχαρη ψιλή 1 πρέζα αλάτι 300γρ. κρέμα γάλακτος 500γρ. φράουλες καθαρισμένες και κομμένες σε 4 2 κ.σ. μπράντυ 2 κ.σ. ζάχαρη (για τις[...]
Πηγή: cooklos.grΧρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα! Και επειδή "σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει" έχουμε και εμείς τον Γιάννη μας! Για χάρη του γιόκα μου λοιπόν, σας[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr4 Ασπράδια αυγών 225 γρ. ψιλή ζάχαρη 5 ml κορν φλάουρ 5 ml ξύδι από λευκό κρασί 2,5 ml άρωμα βανίλιας 300 ml πλήρης κρέμα γάλακτος 450 γρ. φρέσκα μαλακά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα! Και επειδή "σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει" έχουμε και εμείς τον Γιάννη μας! Για χάρη του γιόκα μου λοιπόν, σας[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΘυμάστε την τάρτα σοκολάτας και τα μάφιν και τα μπράουνις με τη σοκολάτα; Για να τα φτιάξω τζείνα ούλλα (γιατί έφτιαξα τα ούλλα την ίδια μέρα, σας πληροφορώ!)[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΕίναι αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά!Και πως να μην ερωτευτείς ένα τέτοιο γλυκό; Κάποιοι λένε είναι να το χαζεύεις,εγώ προσωπικά το "τσακίζω".Ελαφρύ[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜια εναλλακτική για Πάβλοβα σε ατομικές μερίδες...Όταν πρωτοείδα το τίτλο είπα συνταγή με μωρά; Πιστέψτε με όμως τρώγονται ευχάριστα και χωρίς ενοχές. Η ιδέα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑυτό το γλυκάκι το έφτιαξα πρώτη φορά για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και τρελάθηκαν όλοι. Τώρα που το πήρα το κολλάι, θα το φτιάξω σε διάφορες εκδοχές,[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr6 ασπράδια αβγών 1 κουτ. σούπας κόρν φλάουρ 300 ml. κρέμα γάλακτος 1 ½ κούπα ζάχαρη 1 κουπάκι ανανά καθαρισμένο χυμό από μισό λεμόνι λίγο αλάτι Προθερμαίνουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια τη μαρέγκα 6 ασπράδια αυγών 180γρ. ζάχαρη άχνη 180γρ. ζάχαρη κοινή. Για τη σαντιγί 250γρ. κρέμα γάλακτος Για το κουλί 400γρ. εξωτικά φρούτα 50 γρ. ζάχαρη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑς φτιάξουμε πάβλοβα! Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις; Όχι αν ακολουθήσεις σωστά όλα τα βήματα. Ένα γλυκό σχεδόν βασιλικό με καταγωγή από την Αυστραλία[...]
Πηγή: geusis.blogspot.gr