Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά 500 γρ μοσχάρι (κατά προτίμηση ποντίκι) 1 πακέτο ζυμαρικά ματσάτα 1 κονσέρβα ντοματινια Σαντορίνης ολόκληρα ή 6-7 ντοματάκια 3-4 μεγαλούτσικα κρεμμύδια[...]
Πηγή: greekmasa.grυλικά 500 γρ. αλεύρι σκληρό 1 μεγάλο φλ.τσ. νερό 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. αλάτι 1 αβγό (προαιρετικά, η αρχική συνταγή δεν έχει αβγό) αλεύρι ή κορν φλάουρ για[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 2 κλαράκια δεντρολίβανου 1 πράσο 3 καρότα 2 κρεμμύδια 2 λίτρα μαυροδάφνη 5 κόκκοι μπαχάρι 1 μασουράκι κανέλας 1 πακέτο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Ματσάτα: 500 γρ. ντομάτες ώριμες: 800 γρ. φύλλα δάφνης: 4 ζάχαρη: 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο: 50ml σκόρδο: 4 σκελίδες με τη φλούδα νερό: 200ml[...]
Πηγή: icookgreek.comΤα ματσάτα είναι τα φρέσκα φολεγανδρίτικα ζυμαρικά που γίνονται στο πι και φι. Στο νησί τα τρώνε με κατσικάκι ή κουνέλι κοκκινιστό ή απλά με σάλτσα ντομάτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ματσάτα είναι φρέσκα ζυμαρικά που φτιάχνονται στη Φολέγανδρο και μοιάζουν με τα γνωστά μας λιγκουίνι. Εδώ, τα συνοδεύουμε με φρέσκια σάλτσα ντομάτας και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr(συνταγή από τη Φολέγανδρο) ΥΛΙΚΑ: 500 γρ. ματσάτα (ή μακαρόνια για παστίτσιο) 1 κόκκορας 4 σκ. σκόρδο 3 μέτρια κρεμμύδια 1 κουτί χυμός τομάτας 100 γρ.[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΣυνεχίζουμε το ταξιδάκι μας στη γραφική και εναλλακτική Φολέγανδρο φεύγοντας από τη Χώρα και ανεβαίνοντας στην Παναγία την Παντάνασσα. Η διαδρομή είναι λίγο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr