Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Έψαχνα καιρό συνταγή για ψωμί μπέργκερ, ελπίζω να σας αρέσει μιας και είναι γρήγορη και πετυχημένη. Τι χρειαζόμαστε: Ψωμάκια: 250 γρ. αλεύρι σκληρό 250 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό το ψωμάκι μπορεί να σερβιριστεί όλες τις εποχές. Το καλοκαίρι είναι επίκαιρο λόγω της ντομάτας (ας είναι και λιαστή), ενώ το χειμώνα[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr1 ποτηρι χλιαρό νερό 1/2 πακετακι μαγιά νωπή (12.5γρ) 1/4 κ.γ. αλάτι 1/4 κ.γ. ζάχαρη Αλεύρι όσο πάρει Για το καραμελωμένο κρεμμύδι : 1 κ.γ. λάδι 1 ιδέα ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com90 γρ. πουρές πατάτας σε σκόνη 50 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 αυγό 1 κρόκος 100 γρ. γάλα 100 γρ. νερό 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 400 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: akispetretzikis.com360 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. σόδα 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 100 ml μαύρη μπύρα 80 ml ελαιόλαδο μυρωδικά (προαιρετικά) τυρί, ντομάτα, ελιές για[...]
Πηγή: akispetretzikis.com800 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ. χλιαρό νερό περίπου (ανάλογα το αλεύρι) 1 φακελάκι μαγιά 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 ½ κούπες (350 γρ.) αλεύρι ντίνκελ ½ κούπα (90 γρ.) καλαμποκάλευρο ½ κ.γ. μαγιά 1 ½ κ.γ. αλάτι 1 ½ κούπα (375 ml) χλιαρό νερό ελαιόλαδο για τη φόρμα 2 κούπες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr2 φλιτζάνια ντοματοχυμός 1/2 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτα 2 κ.σ. λάδι 6 1/2 φλιτζάνια αλεύρι 2 φακελάκια μαγιά 3 κουταλιές σούπας ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤην αρχή στις αλμυρές συνταγές που σας υποσχέθηκα, την κάνω με μια αγαπημένη λιχουδιά ισπανικής προέλευσης. Το ξέρω ότι ίσως καταντήσω γραφική με τις ιστορίες[...]
Πηγή: cookika.comΗ συνταγή γι’ αυτό το ψωμί όφειλε να κάνει την εμφάνισή της πολύ νωρίτερα. Το φτιάχνω εδώ και μερικά χρόνια και κάθε φορά λέω πως την επόμενη θα το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω... το... σκουρόχρωμο καλαμποκόψωμο με καταγωγή από τη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. 'Ενα ψωμί που έχει την ιδιαίτερη ελαφριά γλύκα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Μια που σήμερα καταπιάστηκα με διάφορα και το Σαββατιάτικο πρωινό μου ..."πέταξε" χωρίς να το καταλάβω... και μια που ο καιρός, τουλάχιστον εδώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι ψωμί σπάνια μπαίνει στο σπίτι μας. Ο λόγος είναι ότι κανείς μας δεν είναι "ψωμάς", με άλλα λόγια δεν τρελαινόμαστε για ψωμί. Και όποτε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα ψωμί διαφορετικό, με τριφτή υφή, πικάντικο και πολύ-πολύ εμφανίσιμο! Υλικά: 800 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ φρέσκια μαγιά 400 ml χλιαρό νερό 1[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΈνα λουκάνικο στην κατάψυξη ήταν η αιτία γι αυτή την πεντανόστιμη συνταγή. Ψάχνοντας τα βιβλία μου, έπεσα επάνω σε ένα σκοροφαγωμένο μαγειρικό βιβλίο "Better[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟ αρτοπαρασκευαστής μου έλυσε το πρόβλημα του φρέσκου ψωμιού, χωρίς κόπο! Είπα λοιπόν, να σας τον παρουσιάσω. Είναι μια συσκευή πολύ βολική, που το μόνο κακό[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr