Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ Μαγιά νωπή ή ξερή 1 κύβος ή 1 φακελάκι Ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι 1 πρέζα Θυμάρι 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: chefoulis.grΥΛΙΚΑ Για το ψωμί 50 ml νερό χλιαρό 300 γρ. πουρέ παντζαριού 450-480 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. κοφτές αλάτι 1 φακελάκι ξηρή μαγιά[...]
Πηγή: megatv.com/cook500 γρ. πατάτες μίνι νέας εσοδείας ή κανονικές καθαρισμένες 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 σακουλάκι μαγιά 2 κολοκυθάκια φρέσκα 100 γρ. τσένταρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.com800 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 400 γρ. χλιαρό νερό περίπου (ανάλογα το αλεύρι) 1 φακελάκι μαγιά 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη λευκή κρυσταλλική 1 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com90 γρ. πουρές πατάτας σε σκόνη 50 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 αυγό 1 κρόκος 100 γρ. γάλα 100 γρ. νερό 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 400 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣε μία από τις συνηθισμένες βραδινές, διαδικτυακές επισκέψεις μου στο Pinterest, έπεσα πάνω σε ένα πρωτότυπο, πολύχρωμο και "χαρούμενο" ψωμί! Ναι, όπως το[...]
Πηγή: aromaofasimplecuisine.blogspot.gr500 γρ. γλυκοπατάτες 110 γρ. γάλα αμυγδάλου 1 κ.σ. μηλόξιδο 2 αυγά 90 γρ. ηλιέλαιο 210 γρ. πολέντα 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. χωρίς γλουτένη 1 ½ κ.γ μπέικιν[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΨωμάκι ζυμωμένο με τυριά και μυρωδικά. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. σκληρό αλεύρι (και λίγο παραπάνω για το αλεύρωμα) 90 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο (+2 κ.σ. για το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr