Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Το ζύμωμα του ψωμιού είναι χρονοβόρο, κουραστικό και λερώνει την κουζίνα με αλεύρι και ζυμάρια, γιαυτό κι εγώ έχω ανακαλύψει ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο να[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια 2-4 άτομα 400 γραμμάρια αλεύρι από καλαμπόκι 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 18 γραμμάρια μαγιά σε σκόνη 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 300 ml νερό[...]
Πηγή: sidagi.grΕτοιμάζουμε τορτίγιες από καλαμπόκι............ Υλικά : 500 γραμμ. καλαμποκάλευρο 225 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1 κ..γλ. αλάτι , νερό όσο χρειαστεί ώστε να[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.gr180 ml. φρέσκο γάλα 2 αυγά 30 γρ. μέλι ή αγαύη 40 γρ. αλεύρι ταπιόκας 100 γρ. κινόα 5 γρ. αλάτι 125 γρ. αλεύρι φαγόπυρου 20 γρ. σπιρουλίνα 5 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Καλαμποκάλευρο 3 φλιτζάνια του τσαγιού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 3 φλιτζάνια του τσαγιού Μαγιά νωπή 30 γρ ή ξερή 25 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: chefoulis.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά ψωμί φέτες λάδι αλάτι ρίγανη Όπως βλέπω ακόμη και τώρα να γίνεται στο χωριό Παρασκευή Συνηθίζεται το χειμώνα όταν[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr"Το ψωμί είναι ο βασιλιάς του τραπεζιού και όλα τα άλλα είναι απλώς οι αυλικοί, που περιβάλλουν το βασιλιά". Σήμερα λοιπόν φτιάχνουμε το βασιλιά του[...]
Πηγή: kitchenstori.esΓια 4-6 άτομα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο χυμό από ½ λεμόνι 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα αλάτι, πιπέρι 2 κονσέρβες τόνο[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι 3 αυγά 1 κουταλιά της σούπας πελτέ 2 κουταλιές ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα λίγο κόκκινο πιπέρι λίγο μαύρο[...]
Πηγή: sidagi.grΠανεύκολο, τραγανό και πολυ γρήγορο ψωμάκι!! Υλικά 4 φλιτζανια αλευρι για ψωμι (σκληρο ή μισο-μισο με ολικης ή αν δεν εχουμε για ολες τις χρησεις) 1 1/2[...]
Πηγή: greekmasa.grΓευστική διαδρομή απο τον Μάριο Γλύκα και την Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή "Chef On Air" του ΣΚΑΙ. Ο Μάριος Γλύκας βρίσκεται στις κουζίνες απο το 1994 και[...]
Δείτε οδηγίες πως φτιάχνουμε ψωμί από σιμιγδάλι με γεύση καλαμποκιού. Την συνταγή θα την βρείτε στο σάιτ μαγειρικής http://www.sintagesbanas.gr/
500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 100 γραμ. αλεύρι από καλαμπόκι 450 γραμ. αλεύρι "Ζυμωτό" 18 γραμ. αποξηραμένη μαγιά 300 ml χλιαρό νερό 1 κ.κ. αλάτι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα καθαρά παραδοσιακό Ηπειρώτικο ψωμί, με λευκό αλεύρι από καλαμπόκι!!! (Το λευκό αλεύρι από καλαμπόκι αλέθεται σε νερόμυλους.) Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμάκι χειροποίητο, τραγανό, με προσθήκη γάλακτος. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη (ή προζύμι χειροποίητο-δες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 2 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά σούπας αλάτι 1 κύβο νωπή μαγιά 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο Νερό όσο πάρει Εκτέλεση Λιώνουμε την[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr