Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Υλικά: 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 6 κουταλιές βούτυρο 1 βανίλια λίγο νερό 4 μεγάλα και γινωμένα σύκα 8 κουταλιές ζάχαρη[...]
Πηγή: greekcook.gr500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook300γρ νυφαδες βρωμης 400γρ αλευρι λευκο 175γρ αλευρι σκληρο ολικης αλεσης λιγο αλατι 2 κουταλιες μελι 300ml νερο 5 κουταλιες χλιαρο νερο 1 φακελακι ξερη μαγια[...]
Πηγή: cooktherapy.gr600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (εγώ χρησιμοποίησα και λίγο αλεύρι για τσουρέκια) 18 γρ. μαγιά σε σκόνη 350 ml γάλα χλιαρό 2 κ.σ. μέλι ζεστό 100 γρ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλό μήνα σε όλους!!! Υλικά 700 γρ. αλεύρι σκληρό 30 γρ. νωπή μαγιά 520 γρ. χλιαρό νερό 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.γλ. αλάτι 1 κ.σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση Διαλύουμε τη[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΔε θυμάμαι που βρήκα αυτή τη συνταγή... Μάλλον σε κάποια από τις χιλιάδες περιπλανήσεις μου στο διαδίκτυο. Είναι τόσα χρόνια κολλημένη στο τετράδιο των[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣήμερα μοσχοβόλισε το σπίτι! Η πεθερά μου μας έφτιαξε από εκείνο το υπέροχο ζυμωτό ψωμί που συνήθιζε να φτιάχνει ανελλιπώς πριν αρκετά χρόνια και που όμοιό[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τη ζύμη 340 γραμμάρια νερό 3 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο 600 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλιά του γλυκού[...]
Πηγή: sidagi.gr100 γρ. μαγιά φρέσκια 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι ελαιόλαδο 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού 2 ποτήρια σταφίδες 2 κιλά αλεύρι (περίπου) 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι πιο ωραιο, ζεστο, λαχταριστο ψωμι απ τα χερακια μας, αν εχουμε προζυμι η αν μπορουμε να βρουμε, το ψωμι μας θα γινει ακομα καλυτερο. Πιανουμε το προζυμι[...]
Πηγή: greekmasa.gr500 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 375 γρ. Φυτικές ίνες (δημητριακά) 24 γρ. Μαγιά σε σκόνη 200 γρ. Ελαιόλαδο 1 κ.γ αλάτι Χλιαρό νερό τόσο όσο να σκεπάσει τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο ψωμί του Αθηναίου είναι μια συνταγή δική μου η οποία δημιούργησα με πολύ σκέψη και ψήνεται σε φόρμα Τι χρειαζόμαστε: Φόρμα ψησίματος 500 γραμμαρίων 70[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πρωτότυπο ψωμάκι... Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουπα τραχανά ξινό 1 ποτήρι χλιαρό γάλα 40[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμάκι χειροποίητο, τραγανό, με προσθήκη γάλακτος. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη (ή προζύμι χειροποίητο-δες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓλυκό ψωμάκι φτιαγμένο στον αρτοπαρασκευαστή. Συνδυάζει το άρωμα του λικέρ Amaretto με τη γεύση του αμύγδαλου. Με απλά λόγια, τέλειο!!! Τι χρειαζόμαστε: Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦανταστικο ψωμι του τοστ! Αν φτιαξετε αυτο το ψωμακι θα το καθιερωσετε και δεν προκειται να ξαναγορασετε τα πλαστικα ψωμια, γεματα συντηρητικα, που[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο ζύμωμα του ψωμιού είναι χρονοβόρο, κουραστικό και λερώνει την κουζίνα με αλεύρι και ζυμάρια, γιαυτό κι εγώ έχω ανακαλύψει ένα εύκολο και γρήγορο τρόπο να[...]
Πηγή: greekmasa.gr200 γρ ασπρο [μαλακο] σταρενιο . Σαν αυτο που λενε για ολες τις χρησεις 300 γρ σκληρο σταρενιο [κιτρινο ελαφρα] 500 γρ ολικής αλεσης λιγο λαδακι 2 κ.γλ.[...]
Πηγή: cooktherapy.gr