Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Σήμερα σας κερνάμε δύο διαφορετικά λικεράκια! Ένα λικέρ με άρωμα εσπεριδοειδών αλλά και ένα λικέρ κανέλας σαν την πατρινή τεντούρα, που μου αρέσει παρά πολύ.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο συγκεκριμένο λικέρ είναι κάτι σαν τεντούρα. Η Τεντούρα είναι ποτό από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Πάτρα. Η γιαγιά μου την λέει και μοσχοβολήθρα και είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά την τεντούρα , είναι το πιο αγαπημένο μου λικέρ. Έχει το άρωμα του ούζου, αλλά με πιο ελαφριά και διακριτική γεύση. Οι φλούδες πορτοκαλιού, οι κανέλλες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr1 κιλό βότκα 750 ml μαυροδαύφνη (δλδ. 1 μπουκάλι) 10 ξύλα κανέλα 15 καρφάκια γαρίφαλο 1/2 σπασμένο καρπό μοσχοκάρυδο τη φλούδα από 1 πορτοκάλι (χωρίς το λευκό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ Τεντούρα είναι ένα παραδοσιακό Πατρινό ηδύποτο , με πολύ σκούρο καφεκόκκινο χρώμα, γλυκιά γεύση και υπέροχο άρωμα. Φτιάχνεται με εκχύλιση κανέλλας,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο αχλάδι είναι το πιο αγαπημένο από τα σπιτικά λικέρ, γι' αυτό και τελειώνει πάντα γρήγορα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτή εδώ η συνταγή είναι ότι πρέπει, αφού[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr500 ml βότκα 380 ml μαυροδάφνη 6 + 1 ξύλα κανέλας 7 καρφάκια γαρίφαλο 1/4 καρπό μοσχοκάρυδου (κομμάτι να είναι Όχι τριμμένο) Φλούδα από 1/2 πορτοκάλι (χωρίς[...]
Πηγή: cookpad.com/gr