πανσέτα στο φούρνο | μπακαλιαρος φιλετο στο φουρνο | σουτζουκακια αργυρω | εκμεκ καταιφι αργυρω | τηγανόψωμο με τυρί | μπιφτεκια αφρατα αργυρω | μαριναρισμα για κοτοπουλο | αγριογουρουνο στη γαστρα αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλτσες, ντρεσινγκ, dips χωρις παξιμαδι σπαγγετι

Βρέθηκαν 56 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μυκονιάτικη σάλτσα με λουκάνικα

Σάλτσα για μακαρόνια και ρύζι Μυκονιάτικη με λουκάνικο χωριάτικο! Μούρλια. Τι χρειαζόμαστε: 3 λουκάνικα χωριάτικα 1 κρεμμυδάκι ξερό μικρό 1 σκελίδα σκόρδο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Δροσερό ντιπ με τυρί κρέμα

Το συγκεκριμένο ντιπ σερβίρεται με φρυγανιστό ψωμί, πίτες από σουβλάκι ψημένες, αλλά ακόμα και με αλλαντικά ή ψητά καλαμάκια κοτόπουλου. Ιδανική λύση για[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Απλή σάλτσα ντομάτας

Βασική συνταγή για σαλτσούλα ντομάτας που μπορεί να συνοδεύσει ζυμαρικά, πιλάφι, να μπει στην πίτσα ή να νοστιμίσει μελιτζάνες και κολοκυθάκια τηγανιτά, κιμά[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
Σέλινο Πουρέ

Υλικά : 1 σελινόριζα 3 μικρές πατάτες 1 μεγάλη κουταλιά φυτικό βούτυρο 1 χοντρό κρεμμύδι 2-3 φύλλα βασιλικού λυωμένα στο μπλέντερ αλάτι και πιπέρι 1 φλυτζάνι[...]

Πηγή: xortosyntages.blogspot.gr
Πέστο με λιαστή ντομάτα

Το πέστο είναι πραγματικά εύκολο να το κάνετε και μπορείτε να παίζετε με διαφορετικές γεύσεις. Το συγκεκριμένο εκτός του ότι είναι εξαιρετικά απλό να το[...]

Πηγή: e-syntages.gr
Πέστο βασιλικού

Το πέστο βασιλικού είναι τόσο εύκολο να το κάνετε με ένα multi και να αιχμαλωτίσετε τέλεια το καλοκαίρι μέσα του. Ο συνηθέστερος τρόπος για να απολαύσετε το[...]

Πηγή: e-syntages.gr
Λιγκουίνι πέστο µε λιαστές ντοµάτες

500 γραμμ. λιγκουίνι 300 γραμμ. ημίλιαστες ντομάτες σε λάδι 2 σκ. σκόρδο 1 φλ. τσαγ. φύλλα βασιλικού 1/2 φλ. τσαγ. φύλλα δυόσμου 3 κ.σ. αμυγδαλόψυχα[...]

Πηγή: argiro.gr
Πικάντικη σάλτσα ταχίνι

Αν βαρεθήκατε τη ντομάτα και τη μαγιονέζα, φτιάξτε αυτή τη σος. Δοκιμάστε την, σε μπρόκολο, σε σπανάκι ακομη και σε βραστό κοτόπουλο! Τι χρειαζόμαστε: 1/2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ντρεσινγκ πικάντικο

Για να εχουν τα φαγητα σας μια πικάντικη γεύση, φτιάξτε το πικάντικο ντρεσινγκ που ταιριάζει με τις σαλάτες αλλά ακόμα και με τα ψητά ή τα βραστά φαγητά[...]

Πηγή: greekmasa.gr
ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

250 ml. άσπρο ξύδι από κρασί 150 ml. ζωμό κοτόπουλου ή αλατισμένο νερό 3 κρόκους αυγών 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι σακούλας 10 κλαδάκια φρέσκου βασιλικού[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Γλυκιά σάλτσα μακαρονάδας

Υλικά: 1 κόκκινη μικρή πιπεριά 1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο 1 κονσέρβα μανιτάρια κομμένα πιπέρι- αλάτι λίγο βασιλικό ελάχιστη ρίγανη [...]

Πηγή: greekcook.gr
Εξωτικό dressing με λάδι καρύδας

Αν σας αρέσουν οι ιδιαίτερες γεύσεις συνεχίστε να διαβάζετε το post. Αν δεν σας αρέσουν, συνεχίστε και εσείς να διαβάζετε το post και που ξέρετε;;; Ίσως το[...]

Πηγή: fetoula.blogspot.gr
Σπιτική σάλτσα ντομάτας συνταγή από Αναστασία[...]

10 ντοματες μεγάλες 3 κρεμμύδια μεγαλα 5 σκελίδες σκορδο 200 γρ πλέτε (Ένα μικρό κουτάλι κύκνος ειναι) 1/2 ματσακι Μαϊντανό 2 κουταλιές Βασιλικό 2 κουταλιες[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πέστο παντζαριού

400 γρ. παντζάρια βρασμένα, καθαρισμένα (καθαρό βάρος) 50 γρ. καβουρδισμένα καρύδια 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου 30 ml ελαιόλαδο 1 καλή πρέζα αλάτι 1[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Αποδομημένο πέστο κολοκυθιού - ZannetCooks

6/1/15 Αποδομημένο πέστο κολοκυθιού, είναι ένα πέστο που εμπεριέχει όλα όσα υλικά θα χρησιμοποιούσαμε στο πέστο μας, χωρίς να χρειαστεί να το πολτοποιήσουμε.[...]

Πηγή: zannetcooks.com
ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΕΤΣΑΠ

Υλικά : 1 κιλό ώριμες ντομάτες 250 γρ, κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 2 κ. σ. μουστάρδα 4 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κ. γ. γαρίφαλο 1 κ. γ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γ.[...]

Πηγή: yumyum.gr
Dip για πίτσα

Υλικά 4 κ.σ τυρί κρέμα 1 κ.σ. μαγιονέζα 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα 1 κούπα τριμμένο κίτρινο τυρί που λιώνει 3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας[...]

Πηγή: mamapeinao.gr
Πέστο με ρίγανη και φέτα

Ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει στο πέστο ελληνική υπηκοότητα, χρησιμοποιώντας ρίγανη και φέτα, αντί για τον κλασικό συνδυασμό βασιλικού + παρμεζάνας των Ιταλών.[...]


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy