Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 153 συνταγές
Σάλτσα «Γανυμήδης» (Γλυκόξινη σάλτσα για ψητό κρέας), Μαύρα ραβιόλι με σκορπίνα, γαρίδες και αγκινάρες σε σάλτσα από λεμόνι και άνηθο από τον σεφ Μίλτο Κιούκα, ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΑΡΙΔΑΣ, ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ DRAMBUIE, ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
photo: Εύη Σκούρα Να λοιπόν και η συνταγή που συμπληρώνει τις σπιτικές πίτες με κέιλ. Μια σαλάτα με γαρίδες, στραγγιστό γιαούρτι, μαγιονέζα, σέλερι και[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πρόκληση αυτού του καλοκαιριού λεγόταν χταπόδι . Η γυναίκα μου με την κόρη μου λες και περίμεναν πότε θα με γυρίσουν πίσω από τις διακοπές στη δουλειά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚλασικό ιταλικό ριζότο με σολομό, για όσους αγαπούν τις αυθεντικές και ανεπιτήδευτες γεύσεις. Τι χρειαζόμαστε: 400 gr. ρύζι carnaroli 250 γρ. σολομό καπνιστό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολυτελεια στο καθημερινο τραπεζι, αλλά και ένα εξαιρετικό σάντουιτς για τα παιδιά στο σχολείο. Με τον τρόπο που θα σας υποδείξω μπορείτε να τον κρατήσετε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι ζωμοί είναι απαραίτητοι για την απόλυτη νοστιμιά των φαγητών μας. Δοκιμάστε να φτιάξετε τον ζωμό από γαρίδες και δε θα χάσετε! Τι χρειαζόμαστε: 100 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 3-4 πράσα κομμένα σε ροδέλες 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες 1 σελινόριζα κομμένη σε μικρούς κύβους 4-5 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 1 κύβο[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κιλό μπακαλιάρο φιλέτο ξαλμυρισμένο 100 γρ. καρότα σε ροδέλες 100 γρ. πατάτες σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 100 γρ. κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες 50[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1 κιλό μύδια 2 μέτρια κρεμμύδια 2 κλωνάρια σέλερυ 3 σκελίδες σκόρδο 200 ml λευκό κρασί 1 κ.σ. λάδι Αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. μαϊντανό ΕΚΤΕΛΕΣΗ [...]
Πηγή: megatv.com/cookΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami700 γρ μύδια 350 γρ κυδώνια 350 γρ μικρά καλαμαράκια 175 γρ μεγάλες γαρίδες 100 ml λευκό ξηρό κρασί το χυμό 1/2 λεμονιού Ντρέσινγκ αλάτι 1 σκελίδα σκόρδο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜέσα στο menu της εβδομάδας που συνήθως προγραμματίζω, προσπαθώ να έχω πάντα κάποια μέρα ψάρι ή κάποιο άλλο θαλασσινό προκειμένου να κάνουμε έναν καλούτσικο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr120 γρ. λυκοτρίβολο (ή άλλη πράσινη σαλάτα) 3 στελέχη σέλερι 1 γκρέιπφρουτ 30 ml. χυμό λεμόνι ζάχαρη 100 ml. ηλιέλαιο 100 γρ. βρασμένες μικρές γαρίδες [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣυνταγή σε ιδέα του Τσάρλι Τρότερ Υλικά (για 4 άτομα) 4 φέτες ξιφία (200 γρ. η καθεμία) 4 φλιτζ. ελαιόλαδο (το φιλτράρουμε και το κρατάμε για άλλες χρήσεις)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ Για τη μακαρονάδα 5 μπαρμπούνια 2 κρεμμύδια ξερά 2 κρεμμύδια φρέσκα 1 πιπεριά 2 ντομάτες 350 γρ. σπαγγέτι Βασιλικό Θυμάρι ½ ποτήρι κρασί 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚαλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Τελειώνει και ο Απρίλιος το καταλάβατε? Σήμερα σας έχω Καναδική συνταγή μια και έχω ξεκινήσει να ψάχνω και να γνωρίζω καλύτερα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά Βαθμός δυσκολίας: ευκολος Χρόνος προετοιμασίας: 15 Χρόνος μαγειρέματος: 40 Μερίδες: 6 100 γρ. Βιτάμ 3 ρίζες φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο ½ κρεμμύδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 3 ή 4 μεγάλες γλώσσες, γύρω στα 1.500 γρ. (επίσης χριστόψαρο ή καλκάνι) 1/2 μπουκάλι λευκό κρασί (π.χ. Μαντινεία) 100 γρ. βούτυρο 6-7 φρέσκα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για της γαρίδες 5 τμχ Γαρίδες μεγάλες με κέλυφος 200 γρ Σάλτσα ντομάτας 50 γρ Φέτα Λίγο Μαιντανός Αλάτι-πιπέρι Υλικά για τη Ναπολιτέν 2 ντομάτες 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]
Πηγή: caruso.grΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640, που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι ένα δυνατό πιάτο, ένας πολύ καλός μεζές, που παντρεύει τη φρεσκάδα της θάλασσας με το άρωμα ενός ξυδιού μοναδικού, δικού σας, φτιαγμένου στο σπίτι από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr