Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Εμάς και έτσι μας αρέσουν χωρίς αυγολέμονο και επίσης έχουν σάλτσα ντομάτας ή κόκκινης πιπεριάς και μπούκοβο. Υλικά: 1 μεγάλο λάχανο όχι σφιχτό Για τη γέμιση:[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΠίτα με κεφτεδάκια! Όταν είδα αυτή τη συνταγή ανυπομονούσα να την φτιάξω ! Φυσικά την έκανα στα γούστα μας! Φανταστική πίτα για μπουφέ!!! Υλικά: 400 γρ. κιμά[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ καλύτερη και γευστικότερη πρόταση για το εορταστικό σας τραπέζι. Συνταγή : Ντίνα Νικολάου. Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ πολέντα έχει καταγωγή από την Ιταλία και συγκεκριμένα από μια περιοχή της Βόρειας Ιταλίας που βρέχεται από την Αδριατική, το Friuli . Υπάρχουν πολλά ιταλικά[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 21/11/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινό Γκούλας Μια συνταγή για το Ουγγαρέζικο παραδοσιακό φαγητό. Χοιρινό “Γκούλας”.[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 23/04/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Ορεκτικά - Μεζέδες, Πίτες, Συνταγές Κιμαδοπιτάκια πικάντικα Πικάντικα κιμαδοπιτάκια για ορεκτικό, μεζέ συνοδευτικό[...]
Πηγή: sintayes.grthe recipe in english υλικά 3 κιλά πατάτες 6 κουταλιές ελαιόλαδο 6 κουταλιές βούτυρο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες θυμάρι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ προ μηνών. Για να δείτε τι[...]
Πηγή: caruso.grH γεμάτη γεύση του χωριάτικου λουκάνικου, ενώνεται με φέτα και διάφορα μυρωδικά και "φωλιάζει" σε τραγανή ζύμη μπιζέ! Ένα ορεκτικό όνειρο... Εύκολη 1[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑναρτήθηκε στις 18/07/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα κόλιανδρου Υπέροχες τραγανές χοιρινές μπριζόλες, περιχυμένες[...]
Πηγή: sintayes.grΤο πιπεράτο φρέσκο κάρδαμο είναι η δική μας εκδοχή του γαλλικού cresson, ενώ τα φασολάκια του αρωματικού καρδάμωμου ανήκουν σε τελείως διαφορετικό φυτό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο χειμώνα, μόλις τα βρω στην αγορά ή στον πάγκο των γειτόνων μας καλλιεργητών στο νησί, πάντα αγοράζω κυδώνια. Εχω μια γαβάθα ή καλάθι ή σκαφίδι γεμάτο με[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν έρχεται η κουβέντα στο αγαπημένο μας φαγητό, αυτό που μας ζεσταίνει την καρδιά, πάντα έρχονται στο νου μου τα κεφτεδάκια. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσοι έχουμε παιδιά (ιδίως μεγάλα), ξέρουμε ότι όταν φέρνουν φίλους στο σπίτι για φαγητό, υπάρχει η πιθανότητα αρκετοί από αυτούς να είναι χορτοφάγοι, έτσι[...]
Πηγή: bostanistas.grΠώς τα καταφέρνω και πολλές φορές ξεμένω από χρόνο και πρέπει να μαγειρέψω γρήγορα, ακόμη και την Κυριακή! Γι' αυτό και χρησιμοποιώ τακτικότατα χύτρα[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ Το γκιούλμπασι είναι ενα πιάτο με αδιαμφισβήτητες καταβολές εξ' ανατολων... Στα τουρκικά, yılbaşı σημαίνει πρωτοχρονιά, αλλά δεν ξέρω να σας πω αν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]
Πηγή: bostanistas.grAdana kebap Η ιστορία του κεμπάπ αν και χάνεται στο χρόνο, εντοπίζεται -με την μία ή την άλλη μορφή- κάπου στην ανατολική Μεσόγειο , Περσία, νοτιοανατολική[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr