Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 187 συνταγές
Υλικά: 2 κ.σ λάδι 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι λεπτοκομμένο 1 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού (από μισό πορτοκάλι) ½ κ.γλ. ρίγανη[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι μία απλή συνταγή που γίνεται με μαύρες ελιές, κάπαρη, αντσούγιες και ντομάτα. Οι τουρίστες που ταξιδεύουν στη Ρώμη την απολαμβάνουν στα εστιατόρια της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα τυπικό πιάτο του νότου, όπου θα βρείτε τη γεμάτη γεύση της μελιτζάνας σε συνδυασμό με ελιές και αντσούγιες, που δίνουν μία πιο νόστιμη νότα στη συνταγή. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΆλλη μία εύκολη και οικονομική συνταγή, και ταυτόχρονα γευστική και διαφορετική. Αν δεν το είχαν ήδη καπαρώσει οι ΑΕΚτζήδες, θα την έλεγα original , αλλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grSpaghetti alla puttanesca. Μία “του δρόμου” στο τραπέζι μας. Το να ανοίξουμε κουβέντα για τις “πεταλουδίτσες της νύκτας”, για τα “κορίτσια του δρόμου” τέτοια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία “ιδιαίτερη” συνταγή που συνδυάζει σε ένα πιάτο ζυμαρικών διατροφικές συνήθειες τόσον του ιταλικού νότου (ντομάτα, σκορδάκι, αντσούγιες, καυτερή πιπεριά)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘέλετε ένα πεντανόστιμο και κυρίως πανεύκολο φαγητό, που να μυρίζει θάλασσα,να τρώγεται το ίδιο ευχάριστα χειμώνα και καλοκαίρι, κρύο ή ζεστό, που θα λατρέψουν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ σπαγγέτι 500 γρ γαρίδες καθαρισμένες 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο 8 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κονσέρβες με φιλέτα[...]
Πηγή: yumyum.grΜία πολύ νόστιμη συνταγή σάλτσας (αλα πουτανέσκα) για μακριά ζυμαρικά (λαζανάκι, λιγκουίνι αλλά και σπαγγέτι ή και σπαγγετίνη, με προσοχή όμως στους χρόνους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (6-8 μερίδες) 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 8 φιλέτα αντσούγας κομμένα σε κομματάκια 1,5 κιλό ντοματάκια ή μικρές τομάτες ξεφλουδισμένες,[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 5 μεγάλες σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές φέτες 1/3 φλιτζ ελαιόλαδο 60 γρ φιλέτα αντσούγας από κονσέρβα στραγγισμένα, στεγνωμένα και[...]
Πηγή: yumyum.grΑναρτήθηκε στις 21/07/2015 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Σπαγγέτι με πέστο και φέτα Μια εξαιρετικά εύκολη συνταγή για αρχάριους για ένα απλό, αλλά[...]
Πηγή: sintayes.gr8/4/14 Πιο ελληνικό και μεσογειακό πιάτο από το σημερινό δεν θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε. Οι μακαρούνες ήταν παραδοσιακό ζυμαρικό που ετοίμαζαν οι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΛαζάνια ΤΕΡΑ γιατί παίζω περισσότερο με γήινες αποχρώσεις σε αυτό το πιάτο το οποίο προέκυψε σαν ένα γρήγορο και ανώδυνο καλοκαιρινό γεύμα. Έχοντας βάλει τα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΥλικά (6-8) : 500 γρ. κριθαράκι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 100 γρ. τόνος από κονσέρβα[...]
Πηγή: yumyum.grΜία πιο τολμηρή εκδοχή της κλασσικής μακαρονάδας aglio, olio e peperoncino, ή άλλως: σκόρδο, λάδι, καυτερή (πιπερίτσα), με την προσθήκη πάστας αντσούγιας,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr