Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Ορεκτικό πεντανόστιμο και πανεύκολο, κατάλληλο για μπουφέ. Τι χρειαζόμαστε: 4 αυγά 3/4 φλυτζανιού αλεύρι απ 1 φάκελλο μπέκιν 3/4 φλυτζανιού ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν το σπίτι μας ήταν ακόμα μια ήσυχη μονοκατοικία, πνιγμένη στο πράσινο, τέτοια εποχή ο κήπος του γέμιζε μαυρομάτες. Κάθε που ο αέρας έσειε τα όμορφα λευκά[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια τούρτα αλλιώτικη από τις άλλες! Δεν είναι γλυκιά, αλλά πικάντικη, στολισμένη με τυριά και καβουρδισμένα αμύγδαλα. Προσφέρετέ τη σε πάρτυ, αλλά και γιατί[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά : ½ κιλό κανταίφι 1/4 κιλού gouda 1/4 κιλού κασέρι 1/4 κιλού κεφαλογραβιέρα 1/4 κιλού κεφαλοτύρι (στο multi όλα μαζί) 10-12 φέτες μπούτι ζαμπόν ή φιλέτο[...]
Πηγή: yumyum.gr250 γρ. ζύμη κανταΐφι (μισό πακέτο - διατηρούμε το υπόλοιπο στην κατάψυξη, καλά σκεπασμένο) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο+1 κουτ. σούπας για το άλειμμα του ταψιού[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 Κιλό καντα'ι'φι. 250γρ. Γκούντα. 250γρ. Ρεγκάτο. 250γρ. κεφαλογραβιέρα. 150γρ. Φέτα. 400γρ. Κρέμα γάλακτος. 1 ποτήρι γάλα. 3 Αυγά. 1 Πακέτο μαργαρίνη ή[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜια αλμυρή κρέμα από κεφαλογραβίέρα γεμίζει το στόμα, αφού προηγούμενως έχει γεμίσει ένα μικρό, ζουμερό ντοματάκι cherry! Εύκολη 20 Λεπτά 4+μερίδες 1 1 0 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνα πάρα πολύ ευπαρουσίαστο φαγητό για μπουφέ αλλά και για το καθημερινό μας τραπέζι και ενας τέλειος συνδιασμός γεύσεων. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. κοφτές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕνα διαφορετικό σουφλέ απο όλα τα άλλα! Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ.κανταϊφι 300 γρ.τυρι φέτα 300 γρ.κεφαλογραβίερα ή γκούντα ή κασέρι 100 γρ.ροκφόρ 1 βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια συνταγή για κουλουράκια αλμυρά με καρότο ή σπανάκι, της Ντίνας Νικολάου. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. μαργαρίνη μαλακή 70 γρ. κρασί λευκό 400 γρ. αλεύρι μαλακό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο εύκολο και γρήγορο πρωινό. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. αλεύρι 1/2 φλυτζ.γάλα 1 αυγό νερό λάδι για το τηγάνισμα Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το αλεύρι, το γάλα,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πρώτο πράγμα που γευτήκαμε με τον Σ αφότου αφήσαμε τις αποσκευές μας στο ξενοδοχείο και ξεχυθήκαμε στους δρόμους του Παρισιού στα τέλη του περασμένου μήνα,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr200γραμ. φαρίνα 200γραμ. βούτυρο 150γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 50γραμ. φέτα τριμμένη 200γραμ. πικάντικο αλλαντικό της αρεσκείας σας (π.χ. μπέικον, καπνιστή[...]
Πηγή: akispetretzikis.com30 δαμάσκηνα ξερά χωρίς κουκούτσι 300 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα κομένη σε κύβους 30 φέτες μπέικον Ανοίγετε προσεκτικά το κάθε δαμάσκηνο και βάζετε στη θέση που[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥΛΙΚΑ 200 γρ. κεφαλογραβιέρα περασμένη από χοντρό τρίφτη (2 φλ. περίπου τριμμένη), 4 αβγά, ελαφρά χτυπημένα, 2/3 φλ. γάλα, 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣε ελάχιστο χρόνο και με ελάχιστα υλικά, κι όμως αρέσουν! Έχω πουλιά κι αυγά! Αυτή την έκφραση χρησιμοποιούμε στα μέρη μας όταν έχουμε πολλές δουλειές. Μάλλον[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 πακέτο φύλλα κρούστας «πολίτικο» της alfa 2 κ.σ. γεμάτες βούτυρο (λιωμένο) 500 γρ. φέτα Βαρδουσίων σε τρίμματα 250 γρ. κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας 250 γρ.[...]
Πηγή: argiro.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά Υλικά: 2 φύλλα κρούστας 60 γρ. κασέρι (1 χοντρή φέτα) 40 γρ. κεφαλογραβιέρα 2 κ. γλ. μαρμελάδα[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΖΥΜΗ 1 ποτήρι ηλιέλαιο 3/4 από ένα ποτήρι, κρασί 600 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ΓΕΜΙΣΗ 200 γραμμάρια κασέρι τριμμένο 200 γραμμάρια τριμμένο gouda[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά Κανταϊφι 1 κιλό Τυρί φέτα 250 γρ τριμμένη Τυρί έμενταλ 150 γρ τριμμένο Τυρί γκούντα 150 γρ τριμμένο Κεφαλογραβιέρα 150 γρ τριμμένη Μπέικον 200 γρ[...]
Πηγή: chefoulis.gr