Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά Σφολιάτα: 2 φύλλα (1 συσκευασία 850 γρ.) βούτυρο ή μαργαρίνη: 6-7 κουταλιές σούπας σπανάκι: 350 γρ. καθαρισμένο πατάτες: 3 κομμένες σε ροδέλες[...]
Πηγή: icookgreek.comτης Μαρίας Μεντζέλου Η μπουγάτσα στα χρόνια έχει διανύσει μεγάλο δρόμο, μιας και το ταξίδι της ξεκινάει από την εποχή του Βυζαντίου, στην Κωνσταντινούπολη,[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςJean de Grylleau: «Τόσα χρόνια η Ελλάδα έδινε το πνεύμα της στη Δύση. Τώρα, όπως αναδημιουργείται η ελληνική κουζίνα μέσα από τη γαλλική γαστρονομία, η Δύση[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 9 - 10 μερίδες 6 φύλλα κρούστας 1/2 κούπα λιωμένο βούτυρο Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό 1/2 κούπα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΠήγα επιτέλους στους γονείς μου και επειδή νηστεύουν τους έφτιαξα μια απλή μικρή σπανακόπιτα με ένα φύλλο σφολιάτας (με το άλλο περιμένουν οι δικοί μου[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΤο μιλφέιγ (millefeuille - μιλ φουί = χίλια φύλλα), που στα γαλλικά σημαίνει χίλια φύλλα, είναι κυρίως γνωστό σαν το γλυκό με την τραγανή σφολιάτα και την[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.gr