Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
ΣΑΜΑΛΙ και ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // QUANTI MODI DI ... FARE NATALE con PASTA FREDDA CON VERDURE, ARROSTO DI CAPRETTO e SAMALI, ΣΑΜΑΛΙ και ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // QUANTI MODI DI ... FARE NATALE con PASTA FREDDA CON VERDURE, ARROSTO DI CAPRETTO e SAMALI
Απίθανο σνακ ή μεζεδάκι για το κρασί! Τραγανή βάση που μοσχοβολά φρέσκο βούτυρο με αφράτη επικάλυψη τυριού. Αυτά τα πιτάκια γίνονται με το τίποτα, μέσα στα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌταν ο καλός μου εξέφρασε την επιθυμία του να φτιάξουμε φούρνο με ξύλα στο χωριό, στην αρχή τα έχασα. Λατρεύω το χωριουδάκι μου, αλλά πώς να το κάνουμε??[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ χαρακτήρας ενός ατόμου είναι το σύνολο των ιδιοτήτων, γνωρισμάτων και ικανοτήτων του, που καθορίζουν και ταυτόχρονα εκφράζονται με το μοναδικό τρόπο σκέψης,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr- Ξυπνάνε . Πολύ νωρίς. Καμιά φορά πριν κι απ' το ξυπνητήρι. Για να τραβήξουν τις κουρτίνες να μπει φως παντού. - Τρέχουν . Πολύ και καθόλη τη διάρκεια της[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr1 φύλλο έτοιμη σφολιάτα του χεριού σας 1 αβγό 2 κ.σ. παρμεζάνα πολύ ψιλοτριμμένη 4-6 φέτες φέτες φρέσκο κατσικίσιο τυρί χωρίς το περίβλημα (ή μανούρι ) 10[...]
Πηγή: argiro.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ χαρακτήρας ενός ατόμου είναι το σύνολο των ιδιοτήτων, γνωρισμάτων και ικανοτήτων του, που καθορίζουν και ταυτόχρονα εκφράζονται με το μοναδικό τρόπο σκέψης,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα και καλό μήνα!!!! Και φυσικά καλως ξαναήρθα και καλώς σας ξαναβρήκα!!!! Αν και το καλώς ξαναήρθα είναι υπό συζητηση…Γιατί φύγαμε από Καβάλα με[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο μαλεμπί είναι εκείνη η κρεμούλα η απλή που τη φτιάχνουμε χωρίς αβγά, κρέμα γάλακτος ή βούτυρο. Και την έφτιαξα με γάλα φρέσκο. Είναι ένα γλυκάκι ελαφρύ,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑντί για τις ετοιματζίδικες σοκολάτες, οι οποίες εκτός από πανάκριβες είναι και αμφιβόλου ποιότητας, μπορείτε να φτιάξετε την δική σας προσωπική σοκολάτα. Έτσι[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΛουκούμια φτιάξαμε σήμερα!! Mια συνταγή όλο γλύκα που δεν μπορείς να αντισταθείς στο άρωμα και την γεύση!! Στην Ελλάδα εισήχθη τον 19ο αιώνα, και κατά τόπους[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕύκολο τσιζκέικ σοκολάτας με λάιμ και σαβαγιάρ Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς την ημέρα του Πάσχα, πάντως εγώ βογκάω. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, βογκάω! Με αυτά τα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα): Για το σιρόπι: 2 ½ φλυτζ. (ή 450 γραμ.) ζάχαρη 1 ½ φλυτζ. (ή 350 γραμ.) νερό 2 κουτ. τσαγιού (ή 10 γραμ.) λεμόνι Για το[...]
Πηγή: greekcook.grΠριν από μερικές εβδομάδες, χαζεύοντας ελληνικά και ξένα food blogs έπεφτα συνέχεια πάνω σε συνταγές και φωτογραφίες από πασχαλινά μπισκότα. Έλεγα λοιπόν από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΔεν ξέρω κανέναν που να μπορεί να πει όχι όταν του προσφέρουν ένα μπισκότο, και εγώ ως άνθρωπος που τρελαίνομαι να ψήνω και να προσφέρω μπισκότα, οφείλω να πω[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕνα γλυκό - δημιουργία της συζύγου. Βοήθησα βέβαια τα μάλα, δεν την άφησα ολομόναχη τη γυναίκα να παιδεύεται... Πλένουμε καλά 2 πορτοκάλια μεσαίου μεγέθους,τα[...]
Πηγή: deipnosofismata.blogspot.grΕντάξει, το ξέρω και ξέρω ότι το ξέρετε κι εσείς... είναι να μην κολλήσω κάπου... αν, όμως, κολλήσω... κολλάω για τα καλά!! Για δεύτερη φορά εμφανίζεται μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grτης Μαρίας Μεντζέλου Η μπουγάτσα στα χρόνια έχει διανύσει μεγάλο δρόμο, μιας και το ταξίδι της ξεκινάει από την εποχή του Βυζαντίου, στην Κωνσταντινούπολη,[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές(photo: Shutterstock / ProtagonCreative) Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Το έθιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας μπορεί μεν να κρατά από τα παλιά, δεν ήταν όμως[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 1 άτομο) 70 γρ. παξιμάδια χαρουπιού 30 γρ. βούτυρο λιωμένο 2 παντζάρια κόκκινα 2 παντζάρια κίτρινα 100 ml χυμό πορτοκάλι 100 γρ. κατσικίσιο τυρί 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚουραμπιεδες!Εξι διαφορετικές συνταγές για όλα τα γούστα! Κουραμπιεδες κλασικοί! Τι χρειαζόμαστε: Mείγμα 1: 125 γρ. βούτυρο αιγοπρόβειο 125 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση μανιταριών 500 γρ. Μανιτάρια στρογγυλά, καθαρισμένα και κομμένα σε τέταρτα 250 γρ. Μανιτάρια πλευρότους, κομμένα σε μεγάλα κομμάτια 30[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 1/2 κούπα αμύγδαλα ξασπρισμένα και κομμένα σε φλούδες (πωλούνται έτοιμα) ή καρύδια 1 κούπα βούτυρο κατσικίσιο 2 κούπες νισεστές 3 κούπες ζάχαρη 4 κούπες[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.gr