Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Τα βραστά πασχαλινά (και όχι μόνο) αυγά βρίσκουν ένα προορισμό! Τι χρειαζόμαστε: Φρέσκα αυγά Παρθένο ελαιόλαδο Κόκκοι από διάφορα πιπέρια Φρέσκα αρωματικά:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τα βρασμένα πασχαλινά αυγά, αλλά και για κάθε άλλη στιγμή... Πεντανόστιμο μεζεδάκι με αυγά! Τι χρειαζόμαστε: βρασμένα αυγά ξύδι ελαιόλαδο μουστάρδα αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣίγουρα θα έχει τύχει να ακούσετε τα πειράγματα για το αν ξέρετε να βράζετε αυγά, που σκοπό έχουν να αμφισβητήσουν τις αδιαμφισβήτητες μαγειρικές σας[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr2 αυγά αλάτι πιπέρι Σ’ένα μπρίκι ή μικρό κατσαρολάκι βάζουμε νερό, τόσο ώστε να μην υπερχυλίζει όταν προσθέσουμε τα αυγά μας και το αφήνουμε να βράσει .[...]
Πηγή: cooklos.grΣίγουρα θα έχει τύχει να ακούσετε τα πειράγματα για το αν ξέρετε να βράζετε αυγά, που σκοπό έχουν να αμφισβητήσουν τις αδιαμφισβήτητες μαγειρικές σας[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΈνα πολύ ωραίο πιάτο, που τρώγεται όλες τις εποχές, εύκολο, γρήγορο και πολύ νόστιμο. Ταυτόχρονα, είναι κι ο πιο ωραίος τρόπος για να καταναλώσουμε τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι οδηγίες για το βράσιμο του αυγού, σχεδόν σ᾿ όλα τα βιβλία μαγειρικής, αναφέρουν 5΄- 6΄ λεπτά για μελάτο αυγό, 7΄- 8΄ λεπτά για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα πολύ ωραίο πιάτο, που τρώγεται όλες τις εποχές, εύκολο, γρήγορο και πολύ νόστιμο. Ταυτόχρονα, είναι κι ο πιο ωραίος τρόπος για να καταναλώσουμε τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠολύ εμφανίσιμο πιάτο, που γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Το αλεύρι, το αυγό και η φρυγανιά, τα κάνουν νοστιμότατα, με πολύ ωραία και τραγανή χρυσαφένια[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνας εξαιρετικά απλός και εύκολος τρόπος, για να φτιάξουμε ένα νόστιμο ορεκτικό με βραστά αυγά ή για να διατηρήσουμε πολύ περισσότερο τα πασχαλινά αυγά που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά: 2 αυγά σκόρδο Τρόπος παρασκευής Βράζουμε 2 αυγά σφικτά. Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε 4 κομμάτια το καθένα. Κτυπάμε 2 σκελίδες σκόρδο με λίγο αλάτι[...]
Πηγή: greekmasa.grΣας περίσσεψαν αυγά από το Πασχα; Μην τα πετάξετε. Κάντε τα τουρσί. Την ιδέα μας την είχε δώσει η Ελένη από το hungry. Πειραματίστηκα κάμποσες φορές διότι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά (2 μερίδες) : 2 αυγά βραστά 2 φέτες ζαμπόν εξαιρετικής ποιότητας λίγο τυρί τύπου μασκαρπόνε αλάτι, ταμπάσκο λίγο άνηθο Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ[...]
Πηγή: yumyum.grΑυγά βραστά τουρσί με αρωματικά βότανα Περιγραφή Τα βραστά πασχαλινά (και όχι μόνο) αυγά βρίσκουν ένα προορισμό! Τι χρειαζόμαστε: Φρέσκα αυγά Παρθένο ελαιόλαδο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr