Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το τηγάνι είναι ένα πολύ βολικό σκεύος μαγειρικής αφού επιτρέπει το γρήγορο μαγείρεμα. Το κόλλημα της τροφής[...]
Πηγή: foodtrails.grΑ Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΒάλτε σ' ένα μπωλ 3 φλυτζάνια αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και αν σας αρέσει το άρωμα, λίγο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΕισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grΑγαπημένο και πεντανόστιμο. Η πιο ευκολη συνταγη για ψωμι ολικης αλεσεως που έφτιαξες ποτέ!Λοιπόν, η συνταγή είναι κορυφή. Την έχω από ένα ένθετο έντυπο[...]
Πηγή: omanoclock.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ Βακαλάος τηγανισμένος σε ωραίο κουρκούτι που γίνεται τραγανό και δεν πανιάζει. Το κουρκούτι αυτό μπορείτε να το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑγαπημένο και πεντανόστιμο. Η πιο ευκολη συνταγη για ψωμι ολικης αλεσεως που έφτιαξες ποτέ!Λοιπόν, η συνταγή είναι κορυφή. Την έχω από ένα ένθετο έντυπο[...]
Πηγή: omanoclock.grΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Μέτη μας στέλνει κι άλλα tips, που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη στην κουζίνα και βοηθούν τα μαγειρέματά μας!!! Κι επειδή η Μέτη μας έχει ετοιμάσει πλούσιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά συνταγής Για το μπακαλιάρο: 600-700 γρ. μπακαλιάρος Για το χυλό/κουρκούτι: 3/4 φλ. τσαγιού μπύρα 2 κ.γ. λάδι 1 αυγό + 1 κρόκος αυγού 1 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comτο αλεύρι στη ναπολιτάνικη πίτσα, η μαγιά & το αλάτι Καθώς το είδος της ζύμης προσδιορίζει την πίτσα της Παρθενόπης, περισσότερο από κάθε άλλο υλικό -νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά συνταγής Για το μπακαλιάρο: 600-700 γρ. μπακαλιάρος Για το χυλό/κουρκούτι: 3/4 φλ. τσαγιού μπύρα 2 κ.γ. λάδι 1 αυγό + 1 κρόκος αυγού 1 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑλεύρι, γάλα, αυγά και βούτυρο είναι τα βασικά υλικά γι' αυτό το λεπτό φύλλο ζύμης που γίνεται στο πι και φι στο τηγάνι. Μια τηγανίτα είναι η κρέπα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΤρία χρόνια αφού μπήκε η μεγάλη στο πανεπιστήμιο στην Αθήνα , η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ήρθε η ώρα της μετακόμισης του μικρού. Πέντε μέρες άδεια για να γίνουν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΒάλτε σ' ένα μπωλ 3 φλυτζάνια αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και αν σας αρέσει το άρωμα, λίγο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr