Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΟΤΑ Για την κρέμα πανακότα μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τη ζάχαρη και τους σπόρους[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ Τοποθετούμε το γάλα και την κρέμα σε μία κατσαρόλα να ζεσταθούν ελαφρά. Βάζουμε τη μισή ζάχαρη, τη ζελατίνη και την πηκτίνη και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό έως ότου η θερμοκρασία φτάσει τους 115ºC. Σε αυτό το στάδιο χτυπάμε τα αυγά σε μαρέγκα και συνεχίζουμε να βράζουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤη συνταγή μου την έφερε η κόρη μου η Ιωάννα σε ένα σχισμένο φύλλο απο περιοδικό που διάβασε στο ...παιδίατρο την ώρα που περίμενε. -Μαμά θα μου τη φτιάξεις[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σκούρα καραμέλα. Μαλακώνουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 250[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Ζελέ, κρέμες και σάλτσες πήζουν χάρη σε αυτήν. Μαθαίνουμε τι είναι, πού τη βρίσκουμε και πώς τη χρησιμοποιούμε σωστά. Η ζελατίνη ανήκει στα πηκτικά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr