Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 172 συνταγές
Ok, είμαι λίγο διχασμένη με αυτή τη συνταγή. Ναι, είναι τελείως νηστίσιμη. Όμως, όχι, νιώθω πολύ άσχημα να την παρουσιάσω για νηστίσιμη, και μάλιστα μέσα στη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Καθαρίζουμε τις φράουλες και πολτοποιούμε 500 γρ. από αυτές στο μπλέντερ. Κόβουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠαραδοσιακό κανταΐφι με γέμιση τυριού εύκολο που προέρχεται από την Τουρκία αλλά και τον αραβικό κόσμο !!! Υλικά 1 πακέτο φύλλο κανταΐφι (450-500 γρ.) 150 γρ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜ αλεμπί (Muhallebi , muhallabia) "Μεταξένιο " επιδόρπιο , το οποίο φτιάχνετε με κόρφλάουρ ή αλεσμένο ρύζι και γάλα , αρωματίζεται με ανθόνερο ή ροδόνερο. Οι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ: Αλέθουμε crackers. Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων και το ρίχνουμε πάνω στα τριμμένα crackers. Προσθέτουμε την καστανή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε κομμάτια. Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλό Σαββατοκύριακο, με μια υπέροχη, λαχταριστή κερασόπιτα ~ του Παρλιάρου φυσικά!!! J Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. ζάχαρη 185 γρ.[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕκτέλεση για τη ζύμη: Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε κύβους και ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ. Τα ζυμώνουμε έτσι ώστε να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά πολύ[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚατ'αρχην να πω πως το ταχινι δε με συγκινει ιδιαίτερα ως γεύση μόνο του,μα ούτε ως προσθηκη σε γλυκα και φαγητά...το έχω δοκιμασει με πολλους τροπους μα στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠριν λίγες μέρες η Νένα μας έφτιαξε μια εξαιρετική φουντουκόπιτα, ανάμεσα σε πολλά άλλα εκλεκτά εδέσματα. Μια φίλη, διαβάζοντας τα σχόλια, έψαξε στο αρχείο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣτα χρόνια που μαγειρεύω,έχω δοκιμάσει πάμπολλους συνδυασμούς υλικών...από ένα σημείο και έπειτα, συνειδητοποίησα πως ελάχιστα είναι τα έντυπα μαγειρικά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr...χωρίς βούτυρο και ζάχαρη Μμμμμ ! Κάτι ξέρουν οι Ολλανδοί που λατρεύουν το συγκεκριμένο κέικ. Χωρίς ζάχαρη, χωρίς βούτυρο ή άλλη λιπαρή ουσία, με όλες τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚόλαση. Αυτό. Πώς αλλιώς να το περιγράψεις; Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 14 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 50΄, ψήσιμο 45΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓειά σας... Τι μου κάνετε ; ; ; Σας έλειψα ; ; ; Κεκάκι για σήμερα light ( λόγω καλοκαιριού ), πήρα το καινούργιο βιβλίο του Παρλιάρου και το είδα στα light[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ: Βάζουμε 500 γραμμάρια βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μία κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά, μέχρι να χωρίσει το καθαρό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr250 γρ. βούτυρο βιταμ 1 κουπα γάλα χλιαρο 1 φαρινα φλαουρ (του Παρλιαρου) 3 κουταλιές της σούπας κακάο 3/4 της κούπας καστανή ζάχαρη Οδηγίες Αρχικά θέλουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr350 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 60 γρ. κονιάκ ή χυμός πορτοκαλιού 250 γρ. βούτυρο αγελάδας 200 γρ. ζάχαρη άχνη 2 αυγά 50 γρ. κακάο Οδηγίες 20' + 4ωρες αναμονής[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ ΤΟΥΡΤΑ Παίρνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και ύψους 10 εκ. Βουτυρώνουμε και τοποθετούμε ένα αντικολλητικό χαρτί κομμένο στη διάμετρο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΛΟΠΙΤΕΣ Λιώνουμε τη σοκολάτα. Ετοιμάζουμε τη γέμιση βάζοντας το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι στο μπλέντερ.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 1.000-1.200 γρ. κυδώνια, 1 κιλό ζάχαρη, 375 γρ. νερό, 3 γρ. ξινό (περίπου ½ κ.γ.) – το βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερμάρκετ, φλούδες παρμεζάνας για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Μερίδες: 6-7) 300 γρ. κουβερτούρα με 70%-72% κακάο, ψιλοκομμένη, 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο, 60 γρ. σουμάδα, 8 κρόκοι αβγών, ελαφρώς[...]
Πηγή: xrysessyntages.comPin It Η καλοκαιρινή εκδοχή του χαλβά!!!!!!!!!!! Υλικά για την καραμέλα φράουλας 100γρ ζάχαρη 500γρ φράουλες 1 βανίλια για τον χαλβά 500 ml. γάλα 125γρ.[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο ελαφρύ και γευστικό ζελέ! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες 300 γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι 2 φύλλα ζελατίνης των 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 1 πακέτο πτι μπερ (225 γρ.) 1 κιλό φρέσκο γάλα, πλήρες + 300 γρ. επιπλέον για τα μπισκότα 4 αυγά 250 γρ. λευκή κρυσταλλική ζάχαρη 100 γρ. αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣυνταγή του Παρλιάρου ίσον σίγουρη επιτυχία! Η συγκεκριμένη όμως μου τράβηξε την προσοχή κυρίως γιατί δεν περιέχει καθόλου λάδι ή βούτυρο! Υλικά για 20[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 1/2 κρέμα γάλακτος1/2 κούπα γάλα φρέσκο2 κούπες φρέσκο χυμό πορτοκαλιού1/2 κούπα ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού1 κουταλιά σούπας[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈφτιαξα φέτος κάτι μελομακάρονα τα οποία ενώ άρεσαν σε μαμά και πεθερά κλπ, δεν άρεσαν στον άντρα μου. Προκειμένου να μην τα φάω όλα και γίνω 100 κιλά, έψαχνα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤσουρεκι Πασχαλινο γεμισμενο με γευση και αρωμα απλα δοκιμαστε το!!! ΥΛΙΚΑ 35 γρ. βούτυρο γάλακτος (πρόβειο) 35 γρ. βούτυρο αγελάδoς 100 γρ. φρέσκο γάλα 160[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΜπακλαβάς με φυστίκια αιγίνης πολύ νόστιμος μία διαφορετική γεύση από το καρύδι. Η συνταγή είναι του Παρλιάρου Τι χρειαζόμαστε: 40 φύλλα κρούστας 500 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grYπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια, κέρασμα για την γιορτή μου!!! Υλικά: 50 γρ καρύδια 50 γρ φιστίκια Αιγίνης 50 γρ φουντούκια 90 γρ ζάχαρη 30 γρ νερό 170 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ Αλέθουμε τα αμύγδαλα, τις φλούδες καρύδας, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τα goji berries, τους σπόρους chia, τα κόκκινα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑ: Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων. Την στρώνουμε μέχρι να φτάσει τους 28οC. Γεμίζουμε τη φόρμα με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚάτι μοναδικό για να γλυκάνετε τους καλεσμένους σας από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕίναι μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Το έφτιαξα το κεκάκι και πολύ μου άρεσε. Υλικά: 300γρ. βούτυρο 300γρ. ζάχαρη 6 αυγά, χωρισμένοι οι κρόκοι από τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΖυμώνουμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, το βούτυρο σε κομμένο σε μικρούς κύβους και το αβγό. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε ένα δίσκο διαμέτρου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr...νηστήσιμα στη γεύση...ανοιξιάτικα στην όψη... Είναι συνταγη του Παρλιαρου,τα οποια έκανε με ελαιόλαδο και κρασί,στις Γλυκιές Αλχημείες. Χρησιμοποίησε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr