Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 146 συνταγές
Καλημέρα σας! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχει φτιάξει η διάθεσή σας με τον ήλιο που μας κάνει την χάρη να εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΖΕ: Σε ένα τηγάνι βράζουμε το νερό με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Όταν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε στο blender τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Υλικά Για την βάση 170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 110 γρ. μαργαρίνη κρύα 3 κ.σ. κρύο νερό 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. ζάχαρη[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε τα μπισκότα σε σκόνη. Λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε μαζί με το μπισκότο. Τοποθετούμε το μείγμα του μπισκότου σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚατ'αρχην να πω πως το ταχινι δε με συγκινει ιδιαίτερα ως γεύση μόνο του,μα ούτε ως προσθηκη σε γλυκα και φαγητά...το έχω δοκιμασει με πολλους τροπους μα στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ Παίρνουμε ή φτιάχνουμε από χαρτόνι ένα τσέρκι σε σχήμα καρδιάς. Καλύπτουμε με χοντρή μεμβράνη το εσωτερικό μιας κυλινδρικής φόρμας ή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚάντε την συνταγή μας και πείτε μας την γνώμη σας!! Στείλτε μας φωτογραφίες απο τις δικές σας γλυκές δημιουργίες. Υλικά Για την βάση 250 γρ. αλεύρι 160 γρ.[...]
Πηγή: johnnyssweet.blogspot.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΤΙ ΜΠΕΡ, ΠΑΓΩΤΟ BANOFFEE ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ Για τη σάλτσα καραμέλας βάζουμε σε μια κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος μαζί με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓειά σας... Τι μου κάνετε ; ; ; Σας έλειψα ; ; ; Κεκάκι για σήμερα light ( λόγω καλοκαιριού ), πήρα το καινούργιο βιβλίο του Παρλιάρου και το είδα στα light[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΝάμαι κι εγώωωωω!! Πάλι εδώ, αγαπημένες μου μπλογκοφίλες, μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή να προσπαθώ να ηρεμήσω από την ένταση των δύο προηγούμενων ημερών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠαραδοσιακό κανταΐφι με γέμιση τυριού εύκολο που προέρχεται από την Τουρκία αλλά και τον αραβικό κόσμο !!! Υλικά 1 πακέτο φύλλο κανταΐφι (450-500 γρ.) 150 γρ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜ αλεμπί (Muhallebi , muhallabia) "Μεταξένιο " επιδόρπιο , το οποίο φτιάχνετε με κόρφλάουρ ή αλεσμένο ρύζι και γάλα , αρωματίζεται με ανθόνερο ή ροδόνερο. Οι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ Αλέθουμε τα αμύγδαλα, τις φλούδες καρύδας, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τα goji berries, τους σπόρους chia, τα κόκκινα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 600 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 2 κ.σ μέλι 500 γρ κουβερτούρα από 70% κακάο 450 γρ μπισκότα τύπου μιράντα , πτιμπερ ή ότι μας αρέσει ξύσμα από 1[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΚαταπληκτική συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου, εύκολη και πεντανόστιμη! Καθόλου λιγωτική! Τι χρειαζόμαστε: 220 γρ. μπισκότα digestive 110 γρ. βούτυρο αγελάδος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1.000-1.200 γρ. κυδώνια, 1 κιλό ζάχαρη, 375 γρ. νερό, 3 γρ. ξινό (περίπου ½ κ.γ.) – το βρίσκουμε σε μεγάλα σουπερμάρκετ, φλούδες παρμεζάνας για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.com...νηστήσιμα στη γεύση...ανοιξιάτικα στην όψη... Είναι συνταγη του Παρλιαρου,τα οποια έκανε με ελαιόλαδο και κρασί,στις Γλυκιές Αλχημείες. Χρησιμοποίησε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι όταν λέω σαν του ζαχαροπλαστείου, εννοώ σαν του παλιού κλασικού ζαχαροπλαστείου, όπου δεν τσιγγουνευόταν τη σοκολάτα και τα αρώματα!!! Είναι η τούρτα που[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΕκτέλεση για τη βάση: Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί και τα πολτοποιούμε έως ότου γίνουν μία μαλακή ζύμη. Με τις παλάμες μας δημιουργούμε χοντρά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑ: Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων. Την στρώνουμε μέχρι να φτάσει τους 28οC. Γεμίζουμε τη φόρμα με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grYπέροχα, σπιτικά σοκολατάκια, κέρασμα για την γιορτή μου!!! Υλικά: 50 γρ καρύδια 50 γρ φιστίκια Αιγίνης 50 γρ φουντούκια 90 γρ ζάχαρη 30 γρ νερό 170 γρ[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΚαλησπέρα σας!! Το σχέδιο ήταν να ξεκινήσω με γλυκιά συνταγή από Δευτέρα! Ναι, έτσι σκόπευα να ξεκινήσω τον νέο κύκλο συνταγών στο ανανεωμένο Tante Kiki![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (Μερίδες: 8-10) Μπισκότο 4 ασπράδια αβγών, 100 γρ. ζάχαρη, 4 κρόκοι αβγών, ελαφρώς χτυπημένοι, ξύσμα από 1 λεμόνι (ακέρωτο), 100 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια και το βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Σπάμε τα μπισκότα και χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα. Όταν το βούτυρο ζεσταθεί καλά, το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟυυφφφ!!! Μόλις τελείωσα... σήμερα ξεθεώθηκα από το πρωί! Δεν πρόλαβα ούτε στο blog να μπω, μόλις τώρα κατάφερα να τα ξεκαθαρίσω όλα και θέλοντας λίγο να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας από τη χειμωνιάτικη Θεσσαλονίκη. Μόλις επέστρεψα από το μάθημα στην Αμ.Γεωργική Σχολή και, αν κι έξω ρίχνει ένα ελαφρύ χιονόνερο, τα πάντα μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜιας και δεν έχουμε συνταγές για κουραμπιέδες στο site (πλάκα κάνω), είπα να βάλω κι εγώ αυτούς που φτιάχνω για να έχουμε πολλές συνταγές να δοκιμάζουμε και[...]
Πηγή: greekmasa.gr