Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΡΕΓΚΑΚΙΑ: Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤο μυστικό για να είναι νόστιμοι οι εργολάβοι είναι να μην τους αφήσουμε να ψηθούν τόσο ώστε να στεγνώσουν εσωτερικά. Οι εργολάβοι πρέπει εξωτερικά να κάνουν[...]
Πηγή: sintayes.grΌπως σας είπα , αγόρασα από την Λαϊκή 8 κιλά βανίλιες, (ποιος να ξέρει άραγε γιατί) και δεν ξέρω τι να τις κάνω. Σκέφτηκα να κάνω μαρμελάδα. Επειδή δεν είχα[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε μέχρι το σημείο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Αλέθουμε σε σκόνη σταδιακά τους ξηρούς καρπούς μαζί με την άχνη ζάχαρη. Σε ένα μπολ βάζουμε τους αλεσμένους ξηρούς καρπούς και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιορτή της φύσης και των λουλουδιών σήμερα και τα λουλούδια μπαίνουν στο πιάτο μας... Το στεφάνι που έφτιαξε ο μπαμπάκας μου πρωί πρωί για να μας κάνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕκτέλεση για την κρέμα γιαουρτιού : Σε μία μικρή κατσαρόλα τοποθετούμε την κρέμα και το μέλι . Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το μέλι και πριν βράσει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για τις ημέρες που νηστεύουμε και όχι μόνο!! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. ταχίνι 350 γρ. άχνη 350 ml νερό 450 γρ. αλεύρι μαλακό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚυριακή της Ορθοδοξίας Χθές. Εορτασμός της οριστικής αναστήλωσης των εικόνων από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα το 842. Α΄Κυριακή των Νηστειών. Ενα νηστίσιμο[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού. Λιώνουμε με πολύ προσοχή τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣερβίρετέ την με το ψωμί αλλά και πλάι σε ώριμα κίτρινα τυριά όπως ένα τσάτνεϊ ή ένα πατέ φρούτων. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 1600 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓευστική διαδρομή απο το Στέλιο Παρλιάρο και τον chef Λευτέρη Λαζάρου στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή "Γλυκειές Αλχημείες" του megatv με την δημιουργία μιας[...]
Μοναδικές προτάσεις από τον Στέλιο Παρλιάρο Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30 λεπτά, αναμονή περίπου 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓαλακτομπούρεκο από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ Μουσκεύουμε τα ξερά βερίκοκα σε νερό που τα σκεπάζει, για 12 ώρες τουλάχιστον. Τα πολτοποιούμε σε μπλέντερ μαζί με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠανακότα με σοκοπάστα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Για τη γέμιση ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο και το ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε σταδιακά τα καρύδια και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr