Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου από τον Γαστρονόμο του Απριλίου. Εγώ άλλαξα λίγο τις ποσότητες των υλικών και τον τρόπο εκτέλεσης. Είναι τέλειο!! Όχι[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια τη βάση 150 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 80 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο στο μπρίκι ξύσμα από 1/2 λεμόνι (ακέρωτο και κατά προτίμηση βιολογικό) Για τη[...]
Πηγή: gastronomos.gr