Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Η μπεσαμέλ είναι μια κρεμώδης σάλτσα που χρησιμοποιείται σε μεγάλη ποικιλία φαγητών τα οποία κατά κανόνα μπαίνουν στο φούρνο. Ενσωματώθηκε -σύμφωνα με κάποιους- για πρώτη φορά στην Ελληνική κουζίνα από τον διάσημο Έλληνα Σεφ Νικόλαο Τσελεμεντέ στις αρχές του 20ου αιώνα. Όπως και να 'χει η μπεσ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο e-syntages.gr
Υλικα Συνταγης
- βουτυρο
- κανέλα
- αλεύρι
- τυρί
- μπεσαμέλ
- αυγό
- γάλα
- μοσχοκάρυδα
- καλαμποκάλευρο
- μαργαρίνη
- κορν φλάουρ
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΝαι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με φρούταΟχι
- VeganΟχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το e-syntages.gr
Υλικα Συνταγης
- βουτυρο
- κανέλα
- αλεύρι
- τυρί
- μπεσαμέλ
- αυγό
- γάλα
- μοσχοκάρυδα
- καλαμποκάλευρο
- μαργαρίνη
- κορν φλάουρ
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy