Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΥΛΙΚΑ Για το καλαµαράκι 2 φλ. µικρό καλαµάρι κοµµένο σε ροδέλες, 1 φλ. αλεύρι, 1 φλ. φρυγανιά, ½ κουταλάκι εστραγκόν (τάραγκον), ½ κουταλάκι θυµάρι, ½ κουταλάκι κάρι, ½ κουταλάκι κρεµµύδι σε σκόνη, λάδι για το τηγάνισµα. Για τη σάλτσα 1 φλ. περαστή ντοµάτα, 1 κουταλάκι [...]