Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Αυτό είναι το κλασικό πιλάφι, που αν το φτιάξουμε μ᾿ ένα ζωμό, τρώγεται και σκέτο, ή μπορεί να συνοδέψει θαυμάσια, τα κρεατικά, ή τα θαλασσινά μας. Μπορούμε αν θέλουμε, να το σοτάρουμε στο τέλος, αλλά όταν το κάνουμε στην αρχή, γίνεται πολύ πιο νόστιμο και σπυρωτό. Ρύζι πιλάφι σπυρω [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr