Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ετοιμάζετε το πέστο κανονικά, και σ' ένα βαθύ τηγάνι βράζετε 3-4
λιωμένες, φρέσκες ώριμες ντομάτες, μ'ενα κουταλάκι ζάχαρη και
ελάχιστο νεράκι, χωρίς αλάτι.
Μόλις έρθουν σε βρασμό, χαμηλώνετε πολύ τη φωτιά και τις αφήνετε να
σιγοβράσουν για περίπου μισή ώρα. Καθόλου λάδι και μυρωδικά, αυτά
[...]