Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Χωρίς αυγά, χωρίς χρήση μπλέντερ. Πολύ εύκολη. Υλικά που πάντα υπάρχουν στο σπίτι. Ιδανική για την νηστεία των Χριστουγέννων που περιλαμβάνει αρκετό ψάρι. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά : 5 κροκάδια 1 κιλό λάδι ραφινέ (καλαμποκέλαιο, ηλιέλαιο) αλάτι πιπέρι άσπρο λίγο χυμό λεμονιού 1/2 κ. γλ. μουστάρδα λιγο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΒάζουμε σε μια κατσαρόλα 1/2 φλυτζάνι αλεύρι και 2 φλυτζάνια νερό. ανακατεύουμε καλά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πήξει. Αφήνουμε να[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜαγιονέζα Εκτυπώστε τη συνταγή! Πρώτη official ανάρτηση!! Τι συγκίνηση!!! ....και κάπου εδώ στέρεψα από ιδέες για το τι να γράψω στην εισαγωγή (πού πήγε η[...]
Πηγή: smellslikebaking.blogspot.grΥλικά: ¼ κούπα ξύδι μήλου (μηλόξιδο) 1 κ.σ. νέκταρ αγαύης ½ κούπα ηλιέλαιο ή άλλο ελαφρύ λάδι 2-4 κ.σ. αμύγδαλα μεγάλα και αποφλοιωμένα (ποικιλία[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 150 γρ. καρύδια 4 κ.σ. φρέσκο θυμάρι ή 1 κ.γ. αποξηραμένο 80 γρ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 120 γρ. νερού πιπέρι αλάτι Μέθοδος παρασκευής: Μουλιάστε[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1 κρόκο από μεσαίο αυγό 1 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί 1 κ.σ. χυμό από λεμόνι 2 κ.γ. μουστάρδα 30 ml ελαιόλαδο 220 ml ηλιέλαιο 1-2 κ.σ. νερό (αν χρειαστεί) αλάτι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλημέρα σας! Για σήμερα μια μαγιονέζα που, εδώ και πολύ καιρό την ...κυνηγούσα κι όλο μου ξέφευγε... η άτιμη!!!-:)) Τί εννοώ την κυνηγούσα;;; Την έφτιαχνα με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίπα να σας δείξω πως φτιάχνω τη μαγιονέζα αν και είμαι σίγουρη οτι το ξέρετε όλοι.Εγώ κάνω συχνά γιατί η κόρη μου τη βάζει στα σάντουΐτς των εγγονιών μου και[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΜια μαγιονέζα που δεν κινδυνεύετε .... 1)Να κόψει 2) Είναι τρόπο τινά "μακράς διαρκείας" 3) Αν θέλετε βάζετε αυγό Ας δούμε υλικά και τρόπο παρασκευής.... Υλικά[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΚαι για νηστεία.... Νομίζω η συνταγή προέρχεται από το σιωπηλό πλέον Hungry For Life...μπλογκ σημείο αναφοράς για τους πρώτους food bloggers, το οποίο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕάν δεν μας αρέσει η έντονη γεύση της κλασικής μαγιονέζας και θέλουμε μια πιο ελαφριά, που να μοιάζει με του εμπορίου (χωρίς τα συντηρητικά ), μπορούμε να την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή χυμό λεμονιού, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλησπέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί θα λέγατε για μια μαγιονέζα σπιτική, νοστιμότατη που ταιριάζει απίστευτα με καλοκαιρινά τηγανιτά λαχανικά και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας! Για σήμερα μια μαγιονέζα που, εδώ και πολύ καιρό την ...κυνηγούσα κι όλο μου ξέφευγε... η άτιμη!!!-:)) Τί εννοώ την κυνηγούσα;;; Την έφτιαχνα με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ «κανονική» μαγιονέζα ως γνωστόν θέλει αυγά! Και μάλιστα θέλει φρέσκα αυγά, δεδομένου ότι προστίθενται ωμά κατά την παρασκευή της. Αν πετύχω φρέσκα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr* για να ξέρετε τι τρώτε Εκτός από τις ιδέες που θα βρείτε εδώ για να καταναλώσετε τα κόκκινα αυγά σας, μια ακόμα πολύ νόστιμη ιδέα είναι ένα dip αβγού στο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr