Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Χρησιμοποιειται για βαση στη Ρωσσικη σαλατα, για ψαρια, για γαριδες, αστακους και σαντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. κορν-φλάουρ κρόκος ενος αβγού λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού μαγιονέζα 300 γραμμάρια τόννος σε λάδι 2 αντζούγιες 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη ½ λεμόνι(θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)[...]
Πηγή: sidagi.grΕιναι ιδανική μαγιονέζα για να δυναμώσει την γέυση στα θαλλασσινά . Τι χρειαζόμαστε: 2 Κρόκοι αυγού Λάδι απο ενα κουτάκι αντζούγιες Ηλιέλαιο οσο παρει ανάλογα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1½ ποτήρι του νερού λάδι καλό 1½ κουτάλι σούπας ξίδι 2 κρόκους αυγών ½ κουταλάκι σούπας λεμόνι αλάτι και πιπέρι Σ' ένα βαθύ δοχείο χτυπάτε καλά τους κρόκους[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά : 1 φλιτζ. μαγιονέζα 1 κουταλάκι σκόρδο λιωμένο 50 γρ. φιλέτα αντσούγας ψιλοκομμένα 1 κουταλιά μαϊντανός τεμαχισμένος 1 κουταλιά σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: yumyum.gr