Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Χάρη στις οδηγίες που παραθέσατε εδώ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο , έφτιαξα το καλύτερο γιουβέτσι που έκανα ποτέ!! Ζουμερό, χωρίς να κολλάει και πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1-κιλό μοσχάρι σπάλα 350 γρ. κριθαράκι μέτριο 2 φλ. τριμμένη ντομάτα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι Τυρί για τρίψιμο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛαχταριστό γιουβετσάκι με κεφτεδάκια, εμπλουτισμένο με λαχανικά. Ένα θρεπτικό όσο και νόστιμο φαγάκι, που τρώγεται ευχάριστα τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝα λοιπόν που τα μανιτάρια μπορούν εκτός από στιφάδο και φρικασέ, να γίνουν και γιουβέτσι! Υλικά: 500 gr. μανιτάρια ανάμικτα σε φέτες 250 gr. χυλοπίτες (ή αλλο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά μανέστρα ή μανεστράκι: 500 γρ. μοσχάρι: (κιλότο, σπάλα ή ελιά) 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες ντομάτες: 1 κιλό, ώριμες ντοματοπελτές: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.com500 γρ. (1 πακέτο) κριθαράκι χονδρό 40 ml ελαιόλαδο 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, τριμμένα στη χονδρή πλευρά του τρίφτη[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό σπάλα μοσχαρίσια (σε μερίδες) 500γρ. κριθαράκι χοντρό 150γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο ½ πράσο ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά 4 άτομα 1.200 γρ. κρέας μοσχαρίσιο χωρίς κόκαλο σε κομμάτια 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο 400 γρ. ντοματάκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια πολλούς αυτό το φαγάκι θεωρείται χειμωνιάτικο. Εγώ το θεωρώ εντελώς καλοκαιρινό, το ιδανικότερο για τις διακοπές και θα σας πω το γιατί. Προμηθεύεσαι ένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο γνωστό γιουβέτσι παραδοσιακή συνταγή με κάποιες πινελιές δικές μου. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 2 μεγάλα κρεμμύδια 200 γρ ελαιόλαδο 2 κύβους Αγρόκηπος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝοστιμοτατο εγινε...!!! ΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι(χτενι,ελια,ποντικι) 1/2 κιλο κριθαρακι 2 μετρια κρεμμυδια ψιλοκομμενα 2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες 1 συσκευασια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο συγκεκριμένο κρέας γίνεται με πολλούς τρόπους εδώ στα Χανιά. Ένας τρόπος είναι και αυτός εδώ. Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι τα εξής: 1 1/2 κιλό ζυγούρι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣπίτι μας η Κυριακή πάντα ήταν-είναι ξεχωριστή,και όχι μόνο λόγω Σ/Κ... Μας άρεσε να τρώμε στο μεγάλο τραπέζι,με διαφορετικά σερβίτσια και ένα διαφορετικό,πιο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕύκολο, νόστιμο και αρκετά γρήγορο φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: 4 χωριάτικα λουκάνικα σε ροδέλες 1 συσκευασία ντομάτα στον τρίφτη αλάτι, πιπέρι, 1 κουτ.γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα αλλιώτικο γιουβετσάκι!! Τι χρειαζόμαστε: 3 φιλετάκια κοτόπουλο 1,1/2 κούπα κριθαράκι μέτριο 3 ντομάτες 1 κρεμμύδι 1 κύβο knor μεσογειακό κοτόπουλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα ελάχιστα διαφορετικό γιουβέτσι αλλά νοστιμότατο Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό κιμά 2 φλυντζάνια τσαγιού φρέσκια τριμμένη ντομάτα αλάτι και πιπέρι( όσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο γιουβέτσι είναι μια επέκταση απ' το κοκκινιστό. Μέχρις ένα σημείο η διαδικασία είναι η ίδια. Παίρνεις το κρέας και το μαγειρεύεις. Βάζεις τα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr