Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Υλικά (Σερβίρει 4 ) 4 κ. σούπας βούτυρο 6 κ. σούπας αλεύρι 2 φλ. τσαγιού ζωμός κρέατος μαϊντανός σέλινο φύλλο δάφνης θυμάρι 1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί[...]
Πηγή: sidages.grH σος Ολαντέζ (Hollandaise) είναι μια από τις 5 ‘βασικές σάλτσες’ της Γαλλικής κουζίνας μαζί με την Μπεσαμέλ, Εσπανιόλ, Βελουτέ, και σάλτσα Τομάτας, με βάση[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 3-4 κουταλιές της σούπας λίπος από το ταψί 1 1/2-2 φλυτζάνια νερό 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι αλάτι και πιπέρι Τρόπος παρασκευής Παίρνετε από το ταψί[...]
Πηγή: greekmasa.gr3-4 κουταλιές της σούπας λίπος από το ταψί 1 1/2-2 φλιτζάνια νερό 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι αλάτι και πιπέρι Παίρνετε από το ταψί το λίπος και το βάζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook5 σάλτσες που σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση 5 σάλτσες που γίνονται εύκολα και γρήγορα και σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση δίνοντας την ιδανική λύση ανά πάσα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΟΥ ΓΚΡΕΪΒΥ Το gravy (γκρέϊβυ) ειναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται απο το καραμελλωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα απο το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 8 φέτες μπέικον 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομένο 3 κ.σ. αλεύρι 2 κύβους ζωμό βοδινού 1/2 ποτήρι του κρασιού λάδι 1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 1 1/2[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά: 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο 4 κοφτές κουταλιές αλεύρι 2 φλιτζάνια ζωμό βοδινού ή κότας Λίγο αλάτι και άσπρο πιπέρι 2 κρόκους αυγών Χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο 4 κοφτές κουταλιές αλεύρι 2 φλιτζάνια ζωμό βοδινού ή κότας Αλάτι Άσπρο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr